2777
2789
عنوان

سقوط کرد 😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7230 بازدید | 210 پست

ایشالا شوهرتون حالش خوب باشه و شفاعت دوست شوهرتون رو از خداوند خواستارم

عاشق زندگیمم عاشق دخترامم عاشق همسرمم بابت این نعمت هام هرروز و هرروز شکر گذار خداوند مهربانم هستم خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت  😍...     آقایون لطفا درخواست دوستی ندهید🙏
شوهرت خلبانه؟؟ حقوقش چقدره؟؟

عزیزم من شنیدم که چون خلبان ها جونشون رو توی کف دستشون گذاشتن و هرلحظه خودشونو توی خطر مرگ دورازجون میدونن حقوقشون مشخص نیست. یعنی وقتی یه هواپیما سقوط میکنه خلبان ب جای اینکه خودشو نجات بده اول جون بقیه براش تو الویته درصورتی ک میتونه راحت خودشو نجات بده.  واسه همین حقوقشون بی نهایته یعنی چک سفید امضا بهشون میدن هرچقدر بخوان میتونن بنویسن یکی میتونه بنویسه ۱میلیون میتونه  ۱میلیارد بخواد . واقعا هم حلالشون باشه 

عاشق زندگیمم عاشق دخترامم عاشق همسرمم بابت این نعمت هام هرروز و هرروز شکر گذار خداوند مهربانم هستم خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت  😍...     آقایون لطفا درخواست دوستی ندهید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم 🌷

😘😘😘

عزیزم من شنیدم که چون خلبان ها جونشون رو توی کف دستشون گذاشتن و هرلحظه خودشونو توی خطر مرگ دورازجون ...

عزیزم من دوست پ...م خلبانه و حقوقش اصلا زیاد نیس اونطور نیست که همه دربارشون فکر میکنن

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
ممنونم عزیزم 🌷

عزیزم فکر نمیکنم اینطور باشه 

من دوست..م خلبانه و حقوقش واقعا زیاد نیست اونطور نیست که همه فکر میکنن

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
عزیزم من شنیدم که چون خلبان ها جونشون رو توی کف دستشون گذاشتن و هرلحظه خودشونو توی خطر مرگ دورازجون ...

اصلا امکان نداره حقوق کسی چک سفید امضا باشه

حالا اومدیم و یه نفر نوشت ۱۰۰ هزار میلیارد

از کجا قراره بیاد همچین مبلغی؟

خواهشا از چیزی اطلاع ندارین،اطلاعات غلط ندین

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
اصلا امکان نداره حقوق کسی چک سفید امضا باشه حالا اومدیم و یه نفر نوشت ۱۰۰ هزار میلیارد از کجا قرار ...

باشه