عزیزم من شنیدم که چون خلبان ها جونشون رو توی کف دستشون گذاشتن و هرلحظه خودشونو توی خطر مرگ دورازجون میدونن حقوقشون مشخص نیست. یعنی وقتی یه هواپیما سقوط میکنه خلبان ب جای اینکه خودشو نجات بده اول جون بقیه براش تو الویته درصورتی ک میتونه راحت خودشو نجات بده. واسه همین حقوقشون بی نهایته یعنی چک سفید امضا بهشون میدن هرچقدر بخوان میتونن بنویسن یکی میتونه بنویسه ۱میلیون میتونه ۱میلیارد بخواد . واقعا هم حلالشون باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من شنیدم که چون خلبان ها جونشون رو توی کف دستشون گذاشتن و هرلحظه خودشونو توی خطر مرگ دورازجون ...
عزیزم من دوست پ...م خلبانه و حقوقش اصلا زیاد نیس اونطور نیست که همه دربارشون فکر میکنن
تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
من دوست..م خلبانه و حقوقش واقعا زیاد نیست اونطور نیست که همه فکر میکنن
تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
عزیزم من شنیدم که چون خلبان ها جونشون رو توی کف دستشون گذاشتن و هرلحظه خودشونو توی خطر مرگ دورازجون ...
اصلا امکان نداره حقوق کسی چک سفید امضا باشه
حالا اومدیم و یه نفر نوشت ۱۰۰ هزار میلیارد
از کجا قراره بیاد همچین مبلغی؟
خواهشا از چیزی اطلاع ندارین،اطلاعات غلط ندین
تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....