2777
2789
عنوان

سقوط کرد 😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7230 بازدید | 210 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا سریع برای یه پیام ریپلای نزنید و ادامه هارو هم بخونید دقیقا یکی مثل شما به من گفت سقوط هواپیمای ...

راضی به زحمت نیستیم که مجبور بشید دوباره توضیح بدید.   جواب هم نمی‌دادید اهمیتی نداشت.   

راضی به زحمت نیستیم که مجبور بشید دوباره توضیح بدید.     جواب هم نمی‌دادید اهمیتی نداشت. ...

شما خودتون ارزش خودتونو ثابت می‌کنید🌷

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
چون راحت ترم با اتوبوس  و دلیلی نمیبینم بهتون جواب بدم

استارتر به‌نظرم تاپیکت رو قفل کن همه از این دم می‌زنن که قضاوت نکنید و قضاوت کار خداست و این صحبتا پاش برسه از همه بدترن . 

قفل کنی کمتر توهین می‌کنن.

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
سوالو نگا کن توروخدا 😐

همون بنده خدا اول حس ششمش فهمید تاپیک دروغیه😂

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
چون راحت ترم با اتوبوس  و دلیلی نمیبینم بهتون جواب بدم

ولی باهواپیما راحت تر بودیا😂🥺اوکی توضیح نده منم توضیح نخاستم

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
ای بابا.  تو رو خدا ناراحت نشو.  اگه دفعه بعدی سوال اتوبوس شدم و خواب دیدم حتما میام میگم ...

🥰🥰🥰🥰🥰

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
شوهرت خلبانه؟؟ حقوقش چقدره؟؟

این وسط چی‌میگی تو😄😄😄😄

عاشق زندگیمم عاشق دخترامم عاشق همسرمم بابت این نعمت هام هرروز و هرروز شکر گذار خداوند مهربانم هستم خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت  😍...     آقایون لطفا درخواست دوستی ندهید🙏
آیا این داستان واقعی است؟؟

وای جررر😄

عاشق زندگیمم عاشق دخترامم عاشق همسرمم بابت این نعمت هام هرروز و هرروز شکر گذار خداوند مهربانم هستم خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت  😍...     آقایون لطفا درخواست دوستی ندهید🙏