2777
2789

چهل ستون 

بهار

سنایی 

شانزلیزه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمتاشون چطوره؟ 

بالا 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
اینایی که گفتی مجتمع خریدن؟ 😁 یا منطقه؟؟ 

چهل ستون پاساژ.

بهار خیابون کلا سیسمونی و لباس بچه است 

سنایی خیابون کلا لباس بچه است 

شانزلیزه هم خیابون کلا پاساژ و لباس بچه 

قیمت همه جوره پیدا میشه باید بگردی اکثرا بالاست شانزلیزه کمتره به نسبت 

چهل ستون پاساژ. بهار خیابون کلا سیسمونی و لباس بچه است  سنایی خیابون کلا لباس بچه است  ...

مرسی عزیزم تا الان یرت دخترام خرید نکردم نمیدونستم کجا برم تنوع باشه 😬

مرسی عزیزم تا الان یرت دخترام خرید نکردم نمیدونستم کجا برم تنوع باشه 😬

برو شانزلیزه بگرد ..ولی بهار و چهل‌ستون دارن اما گرون .سنایی ام باید بگردی اکثرا گرون

فروشگاه لباس بچگانه آنوکیدز با مجموعه ای از برندهای معتبر پوشاک کودک و نوجوان در تلاش است که بهترین ها را برای کودکان شما فراهم نماید.

پیج اینستاگرام : anokids

ثبت سفارش از طریق سایت لباس بچگانه آنوکیدز و یا دایرکت

با مجموعه ای از برندهای معتبر پوشاک کودک و نوجوان در تلاش است که بهترین ها را برای کودکان شما فراهم نماید.

ما به ارائه تجربه خریدی آسان و لذت بخش متعهد هستیم . از جدید ترین مدلها و طرح ها تا بهترین قیمت ها ، آنوکیدز همراه شما در هر مرحله از رشد فرزندتان خواهد بود.