2777
2789
عنوان

سبزه عید

| مشاهده متن کامل بحث + 18664 بازدید | 439 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درمباد خرفه بگو غر نزن نگرانی برو یکی بخر

اصلا خریدنی رو قبول نداره 

هر سال خودش سبزه میزاره امسال من تو کارش دخالت کردم

البته خودم هم سبزه عدس میزاشتم خوبم می شد ولی ماشالله آنقدر فامیل اینا با سلیقه درست می کنن برا من به چشم نمیومد

اصلا خریدنی رو قبول نداره  هر سال خودش سبزه میزاره امسال من تو کارش دخالت کردم البته خودم هم ...

😐😐😐

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

ممنون عزیزم همین الان درستش کردم،یعنی تا یکشنبه یه ذره هم که شده سبز میشن؟؟

اره عزیزم سبز میشن نگران نباش

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

خب یه بچه بدو پدر مبخاست چیکارکنه رفت دنبال زندگیش 

😔

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
عزيزم اگه دوست داري جواب بده امضات چيه؟؟ يعني چي مامانت تو رو نخواست؟؟ 

به خاطر ازدواج بدم هر کاری کرد ب هر دری زد که قبول نکنم می‌گفت خوب نیست بدبخت میشی گفت ازدواج کنی ترک میشی فکر میکنم دخترم مرده جنازشم ب دستم نرسیده قبر ندارن هر روز تو خونه فاتحه میفرستم اما من قبول نکردم و ازدواج کردم طلاقم گرفتم با ی بچه حرف مامانم شد ی آدم مال بد و خیانت کار ب طرز وحشت ناکی هفته آیی با یکی بود جنسی ن جوری دیگه مامانمم ترکم کرد 😔😭

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
اره امسال میخوتستم متفاوت باشه بعد عید میبرم میکارمش

منو دور و بریام امسال این چالش رو داشتیم که سبزه داخل گلدان باشه، هر خونواده یه مشت گندم یا سایر بذر ها رو بریزند دور که چی بشه،یا خودمون ازش نگه داری میکنیم یا روز سیزده می‌بریم تو دل طبیعت می کارمش این جوری با معنا تره تا رها کنیم تو دریا و صحرا و یه سرنوشت نامعلوم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند