2777
2789
عنوان

سبزه عید

| مشاهده متن کامل بحث + 18664 بازدید | 439 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تخم شربتی رو چجوری کاشتی؟من اول خیسوندم بعد پهنش کردم رو طرفم از دیروز ولی جوونه نزده

منم همون کاری که کردی رو انجام دادم فقط بعدش خیسش میکردم با اسپری و روش پلاستیک شکیدم بعد سه روز جوونه هاشو کامل میزنه بیرون 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

منم همون کاری که کردی رو انجام دادم فقط بعدش خیسش میکردم با اسپری و روش پلاستیک شکیدم بعد سه روز جوو ...

الان یه بوی بدی گرفته😂😂میخواستم بریزم دور فکر میکردم تا الان باید جوونه میزد

الان یه بوی بدی گرفته😂😂میخواستم بریزم دور فکر میکردم تا الان باید جوونه میزد

😂😂😂نه چرا بریزی دور باید صبرکنی تا جوونه بزنه رو یه پارچه پهن کن پارچه رو روظرفت بزار بعدش روش پلاستیک بکش

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

حتما گوسفند سرببرین

سر بریدن اجی

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
چه کارخوبی کرده عزیزم  عمویه منم یه پر داشت توعقد بود خانومشم باردار ولی خانومش بعد فوت پسر عم ...

چه دلی داشته این خانم

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
چه دلی داشته این خانم

خب یه بچه بدو پدر مبخاست چیکارکنه رفت دنبال زندگیش 

الان این تخم شربتی هارو بریزم رو پارچه؟بد نمیشه؟

بریز رو پارچه وگرنه سبز نمیشن