2777
2789
عنوان

سبزه عید

18664 بازدید | 439 پست

سبزه کاشتم وسطاش درنیومده😐چیکارکنم

شماسبزه چی گذاشتین؟یاخریدین؟

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخم کدو کاشتم اولین باره زیاد قشنگ نشده

اخه تخم کدو جالب نمیشه برگای بزرگی میکنه

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

بازخوبه برشمادراومده همونش برامن درنیومده گندید😂😂😂

چی کاشتی؟

من تخم شربتی گذاشتم قشنگ شده ها ولی کسطاش یکم توخالیه

هسته نارنج درست کردم و گندم  گندم هنوز کوچیکه دیر گذاشتم امیدوارم تا عید خوب بشه

میشه نارنجتو بزاری ببینم خیلی دلم میخاد ددست کنم ولی حیف وقتش رد شده بود 

من عدس کاشتم خیلی خوشگل شده

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
اره امسال میخوتستم متفاوت باشه بعد عید میبرم میکارمش

اره ببر بکار کدو بخور خخخ