2777
2789
عنوان

سبزه عید

| مشاهده متن کامل بحث + 18664 بازدید | 439 پست
😐چهار یا ۵ ساعت خیس بخوره  وگرنه آب برمیداره خراب میشه

اخه تو گوگل خوتدم ۲۴ ساعت.

الان بو کشیدم خوب بود خراب نشده بود.

ی تور کشیدم روی کاسه و تخم شربتی ها را پخش کردم رویش و دوباره ی سبد بزرگ گذاشتم با فاصله رویش و نایلون را سوراخ کردم و گذاشتم روی سبد تو افتاب.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری کاشتی من هر چی گذاشتم تو آب جوونه نزد 

تو آب جوونه نمیزنه 

اول باید بذاری تو آب یه روز خیس بخوره بعد تو خاک کنار هم بچینشون نزدیک هم باشن ولی به هم نچسبن بهتره بعد یه لایه خاک نرم بریز روش 

چند روز اول روش پلاستیک فریزر بذار و جای گرم بمونه بعد چندروز میشه فریزر رو برداشت ولی من تا جوونه بزنه و از خاک در بیاد سرش میذارم بمونه تقریبا سه هفته تا یک ماه طول می‌کشه تا جوونه بزنه 

دوماه مونده به عید باید کاشت که قشنگ سبز بشه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

کاشتم 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

منی که اصلا نمیدونستم غیر گندم و عدس و ماش بقیه چیزا هم سبزه میدن😐

اره عزیزم همه چی سبزه میدن

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

اخه تو گوگل خوتدم ۲۴ ساعت. الان بو کشیدم خوب بود خراب نشده بود. ی تور کشیدم روی کاسه و تخم شربتی ه ...

نه ۲۴ ساعت خیلی زیاده 

اهان خوبه

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

اخه تو گوگل خوتدم ۲۴ ساعت. الان بو کشیدم خوب بود خراب نشده بود. ی تور کشیدم روی کاسه و تخم شربتی ه ...

نه عزیزم نباید سوراخ کنی باید جاش گرم باشه

من سه ساله هفت سین ندارم

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

ه سال پیش پسر عمم با خانمش فوت کرد تو عقد دقیقا دو روز قبل عید پارسال یک هفته قبل عید شوهر عمم فوت شد کشتنش امسام دایی و مادر بزرگ پدر بزرگم با عموم فوت شد 😭😭😭😭😭😭

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
چرا اخه

همش دم عید یکی آزمون فوت میشه 😭😔☹️

ه سال پیش پسر عمم با خانمش فوت کرد تو عقد دقیقا دو روز قبل عید پارسال یک هفته قبل عید شوهر عمم فوت ش ...

😦😦😦چه بدسانسی خدارحمتشون کنه