2777
2789
عنوان

سبزه عید

| مشاهده متن کامل بحث + 18664 بازدید | 439 پست
از پشت شیشه هستش گل میذارم خیلی اوکی میشه هااا کلی تو خونه نعهه نور نیس خیلی کمه

ببرش پس

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره امسال میخوتستم متفاوت باشه بعد عید میبرم میکارمش

اره گناه داره من ی سری لوبیا رو که سبزه ام بود کاشتم چقدم لوبیا داد

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

با دل خوش سال خوبی داشته باشی

شماهم بهترین سال رو براتون ارزو دارم

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

چی کاشتی؟ من تخم شربتی گذاشتم قشنگ شده ها ولی کسطاش یکم توخالیه

یه لایه از روی قسمت وسط بردار درست میشه رشد میکنه 

دانه هات رو زیاد ریختی اون قسمت

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
باشه عزیزم  البته خیلی قشنگتر بود الان بی‌حال شده یادم رفت بهش آب بدم

چجوری کاشتی من هر چی گذاشتم تو آب جوونه نزد 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
یه لایه از روی قسمت وسط بردار درست میشه رشد میکنه  دانه هات رو زیاد ریختی اون قسمت

زیاد نیست صبرکن عکس بزارم از نزدیک

زیاد نیست صبرکن عکس بزارم از نزدیک

این اتفاق قبلا واسم افتاده بود برای همین گفتم لایه که ضخیم بریزی هوا نمیخورن رشد نمیکنند منداب و شاهی و خاکشیر و دانه های ریز باید لایه ی نازک ریخت

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
یه لایه از روی قسمت وسط بردار درست میشه رشد میکنه  دانه هات رو زیاد ریختی اون قسمت

نمیدونم چرا عکس گداشته نمیشه

این اتفاق قبلا واسم افتاده بود برای همین گفتم لایه که ضخیم بریزی هوا نمیخورن رشد نمیکنند منداب و شاه ...

یه لایه فقط ربختم که اونم به پارچه چسبیوه