نگارmah مدیر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 عنوان سبزه عید | مشاهده متن کامل بحث + 18664 بازدید | 439 پست سبزه کاشتم وسطاش درنیومده😐چیکارکنمشماسبزه چی گذاشتین؟یاخریدین؟ آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...) 1400/12/26 | 09:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چلوکباب_کوبیده عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 6002 من میخوام برم بخرم پفک نمکی و بیسکوییت ماسالای سابق هستممم و به دلیل فراموشی رمز،بیسکوییت ماسالا به افق پیوست😭 برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرستی😘
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 از پشت شیشه هستش گل میذارم خیلی اوکی میشه هااا کلی تو خونه نعهه نور نیس خیلی کمه ببرش پس آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 من میخوام برم بخرم بخر قشنگه آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نسیم1375هستمy عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 21561 اره امسال میخوتستم متفاوت باشه بعد عید میبرم میکارمش اره گناه داره من ی سری لوبیا رو که سبزه ام بود کاشتم چقدم لوبیا داد دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..
چلوکباب_کوبیده عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 6002 بخر قشنگه اوهومسمنو و شمع هم باید بخرم پفک نمکی و بیسکوییت ماسالای سابق هستممم و به دلیل فراموشی رمز،بیسکوییت ماسالا به افق پیوست😭 برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرستی😘
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 اوهوم سمنو و شمع هم باید بخرم من خریدم آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
چلوکباب_کوبیده عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 6002 من خریدم با دل خوشسال خوبی داشته باشی پفک نمکی و بیسکوییت ماسالای سابق هستممم و به دلیل فراموشی رمز،بیسکوییت ماسالا به افق پیوست😭 برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرستی😘
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 با دل خوش سال خوبی داشته باشی شماهم بهترین سال رو براتون ارزو دارم آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
آدامـســـبـادکـنـکـی عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 5411 چی کاشتی؟ من تخم شربتی گذاشتم قشنگ شده ها ولی کسطاش یکم توخالیه یه لایه از روی قسمت وسط بردار درست میشه رشد میکنه دانه هات رو زیاد ریختی اون قسمت مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28762 باشه عزیزم البته خیلی قشنگتر بود الان بیحال شده یادم رفت بهش آب بدم چجوری کاشتی من هر چی گذاشتم تو آب جوونه نزد منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 یه لایه از روی قسمت وسط بردار درست میشه رشد میکنه دانه هات رو زیاد ریختی اون قسمت زیاد نیست صبرکن عکس بزارم از نزدیک آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
آدامـســـبـادکـنـکـی عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 5411 زیاد نیست صبرکن عکس بزارم از نزدیک این اتفاق قبلا واسم افتاده بود برای همین گفتم لایه که ضخیم بریزی هوا نمیخورن رشد نمیکنند منداب و شاهی و خاکشیر و دانه های ریز باید لایه ی نازک ریخت مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 یه لایه از روی قسمت وسط بردار درست میشه رشد میکنه دانه هات رو زیاد ریختی اون قسمت نمیدونم چرا عکس گداشته نمیشه آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 این اتفاق قبلا واسم افتاده بود برای همین گفتم لایه که ضخیم بریزی هوا نمیخورن رشد نمیکنند منداب و شاه ... یه لایه فقط ربختم که اونم به پارچه چسبیوه آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28762 هنوز تمیزش نکردم دونه هاشو باید بردارم اینا تخم هندونه است؟ منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم