نگارmah مدیر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 عنوان سبزه عید | مشاهده متن کامل بحث + 18664 بازدید | 439 پست سبزه کاشتم وسطاش درنیومده😐چیکارکنمشماسبزه چی گذاشتین؟یاخریدین؟ آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...) 1400/12/26 | 09:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65069 میشه نارنجتو بزاری ببینم خیلی دلم میخاد ددست کنم ولی حیف وقتش رد شده بود باشه عزیزم البته خیلی قشنگتر بود الان بیحال شده یادم رفت بهش آب بدم 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 پس من تنهانیستم براخیلیاخراب شده اره خیلی ناراحته گفتم بیخیالش دیگه آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 باشه عزیزم البته خیلی قشنگتر بود الان بیحال شده یادم رفت بهش آب بدم وایی چه خوشگله 😍😘😘😘منم الان بکارم سبز میشه برای بهار توگلدون بزرگ بکارم؟ آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26683 مادرم یکیشو گداشت توافتاب سوخت😐 باید وسط روز بااسپری اب میداد من یسره پشت پنجرس افتابم حسابی میخوره الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 چقدنازه حیف اون یه ذره لبه دیده میشه اره آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26683 من ذرت کاشتم خیلی بلند شده . امیدوارن تا سال تحویل زرد نشه کو سبزه ذرت چ شکلی میشه الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 باید وسط روز بااسپری اب میداد من یسره پشت پنجرس افتابم حسابی میخوره من اینارو زیر شیر اب میگیرم خیس میخورن ابشونو سریع خالی میکنم آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 ن عزیزم چرابخندم خودمم روکوزه درست کردم خیلی قشنگ شده همون کوزت هست خوبه دیگه ناراحت نشو ناراحت نیستم فقط یکم نگرانم که وسطاش درمیاد یانه همینطوری کچل میمیونه آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26683 نمیدونم اخه اینجا همش ابری و نیمه ابری بوده جوونه زده ولی بلندنشده هموز نگران نباش تاسیزدهم حسابی رشد میکنه الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 چه سبزه هایی درستید😐 مال منو ببینید وا میرید از خنده🦶🏻🤣 بزارش😂 آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65069 وایی چه خوشگله 😍😘😘😘منم الان بکارم سبز میشه برای بهار توگلدون بزرگ بکارم؟ ممنونم چشات قشنگ میبینه کلا تا در بیاد و جوانه بزنه سه هفته تا یک ماه طول میکشه من دو ماه پیش کاشتم الان اینجور شده 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 نگران نباش تاسیزدهم حسابی رشد میکنه اخه سیزدهم میخام چیکار من برای سفره هفت سین لازمش دارم آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
آتشین۹۹ عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 1330 چه سبزه هایی درستید😐 مال منو ببینید وا میرید از خنده🦶🏻🤣 از حرفت وا رفتم از خنده