2777
2789
عنوان

سبزه عید

| مشاهده متن کامل بحث + 18664 بازدید | 439 پست
باشه عزیزم  البته خیلی قشنگتر بود الان بی‌حال شده یادم رفت بهش آب بدم

چقد کوچولو بانمکه😍😍😀😀

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ممنونم چشات قشنگ میبینه  کلا تا در بیاد و جوانه بزنه سه هفته تا یک ماه طول می‌کشه  من دو ...

نمیدونم بکارم یانه ولی فلفل دلمه کاشتم

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب وسطاش مگه خوب آب ندادی یا تو نور کافی نبوده

نه بهش قصنگ اب دادم ولی فک کنم نور کافی نبوده

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

نگران نباش تنها نیستی من دیر کاشتم کچ که نگم برات چند تاش رشد کرده    

شمارو میبینم به خودم امیدوار میشم که زودتربه فکر بودم🤣🤣🤣

من اینارو زیر شیر اب میگیرم خیس میخورن ابشونو سریع خالی میکنم

اوت درست اما وسط روز هم باید اسپری بپاشی رو برگا 

اینم مال منه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

من ذرت کاشتم خیلی بلند شده . امیدوارن تا سال تحویل زرد نشه

چجوری کاشتی؟ 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
بخدا نگران خودتونم  دوست دارم سال 401 ام باشید سبزم کشته میده

نه کشته نمیده من به شخصه زنده میمونم