2777
2789
عنوان

سبزه عید

| مشاهده متن کامل بحث + 18664 بازدید | 439 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم بکارم یانه ولی فلفل دلمه کاشتم

فلفل دلمه دوست دارم 

منم بعد عید تو باغچه کوچولوم چندتا فلفل میکارم 

کیف میکنم از تو خونه خودم فلفل بکنم بخورم حتی اگر چندتا دونه باشه حس خوبی میده 😍😍😍

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

قیافه منی که کلا نذاشتم  

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
کو سبزه ذرت چ شکلی میشه

خونه نیستم والا  عکس میدادم . این شکلی میشه . عکسش نتیه

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
اوت درست اما وسط روز هم باید اسپری بپاشی رو برگا  اینم مال منه

لوبیات چقدر بلندشده

ولی کوزه قشنگ شده

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

اخه سیزدهم میخام چیکار من برای سفره هفت سین لازمش دارم 

دیگه راضی باش عزیزم چاره نداری چون ۴ روز همش مونده

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

گندم و چجوری اب میدی؟  مث گل روش اب میریزی میمونه توش؟  یا اب میگیری روش بعد خالیش میکنی ...

اب میدی باید ابشو خالی کنی وگرنه ریشش خراب میشه

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

دیگه راضی باش عزیزم چاره نداری چون ۴ روز همش مونده

میرم بهش کود میدم 😁

قیافه منی که کلا نذاشتم    

😂از روزگار پرتی خاهرجان برو از کنار جوبای اب یا سر زمین بابیل بکن بزارتو یه سفره هفت سینت 

چجوری کاشتی؟ 

ذرت خشک رو یه روز تو اب خیس کردم . بعدش ریختم رو خاک و یه لایه خیلی نازک خاک ریختم روش . نزاشتم خاکش خشک بشه و هی اب دادم . جوونه زد و اومد بالا

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
فلفل دلمه دوست دارم  منم بعد عید تو باغچه کوچولوم چندتا فلفل میکارم  کیف میکنم از تو خون ...

من پارسال فلفل دلمه کاسم فلفل دلمم سیاه شد😃