2821
2789
شاکری رو نمیدونم .ولی من ۱۱ هفته ۵ روز رفتم پیش یه سونو از ستون فقرات گفت دختره که دخترم هست ۲۱ هفته ...

واسه منم ۱۲ هفته گفت دختره صددرصد مگه میشه انقد بااطمینان گفت 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واسه منم ۱۲ هفته گفت دختره صددرصد مگه میشه انقد بااطمینان گفت 

برای منم گفت ۸۰ درصد تازه الت تناسلی ندید فقز از ستون فقرات.بعد ۱۴ هفته جای دیگه رفتم گفت دختر ازمایش سلفری دادم اونم گفت دختر

برای منم گفت ۸۰ درصد تازه الت تناسلی ندید فقز از ستون فقرات.بعد ۱۴ هفته جای دیگه رفتم گفت دختر ازمای ...

خداحفظش کنه منم منتظر پسربودم که اینجوری باقطعیت گفت 

بسلامتی عزیزم پبش شاکری رفتی

ممنون گلم نه کرج رفتم. بچه اول تونه؟ منم شدید پسر دوس داشتم ولی دخترم که به دنیا اومد شد دنیام.تو حاملگی همش میگفتم خدا کنه همه سونوها اشتباه شده باشن 😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ممنون گلم نه کرج رفتم. بچه اول تونه؟ منم شدید پسر دوس داشتم ولی دخترم که به دنیا اومد شد دنیام.تو حا ...

منم الان دقیقا همینم اصلا فکرشو نمیکردم اینطوری بخوره توذوقم عکس سنوشو میبینم دوسش دارم ولی چه کنم عاشق پسرم و کاراش

اره من کلا باپسر بچه ها رابطم خوبه با دخترا زیاد نبودم بخاطر همین 

انشالله سالم باشه گلم.من از ازدواج اولم یه پسر دارم که قبل پسرمم دو تا پسر سقط کردم که نمیخواستم.ازدواج دومم یه دختر دارم که اینم دختر شد

انشالله سالم باشه گلم.من از ازدواج اولم یه پسر دارم که قبل پسرمم دو تا پسر سقط کردم که نمیخواستم.ازد ...

نمیدونم چه حکمتیه ای کاش باب دلمون بود من هیچ رژیمی نگرفتم گفتم میسپارم به خدا اون حواسش هست خیلی دلم گرفت ازش

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

تازه امدم سایت

khoshmrl | 19 دقیقه پیش

عمل بینی

mohi1369 | 16 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز