2777
2789
منم الان دقیقا همینم اصلا فکرشو نمیکردم اینطوری بخوره توذوقم عکس سنوشو میبینم دوسش دارم ولی چه کنم ع ...

منم عاشق پسر بچه ها بودم الان میگم خدایا چه جذابیتی داشتن اخه پسرا 😬بذار به دنیا بیاد همچین عاشقش میشی که روزی هزار بار خداروشکر میکنی حال خودتو مثه من خراب نکن و از این دوران لذت ببر ان شالله بعدیتم پسر میشه 🌹

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
نمیدونم چه حکمتیه ای کاش باب دلمون بود من هیچ رژیمی نگرفتم گفتم میسپارم به خدا اون حواسش هست خیلی دل ...

من تازه فهمیدم همه چی به مرد بستگی داره .من تحت نظر دکتر بودم دکتر قرصی به شوهر داد که فقط ۸۰۰ تومن پولش بود بعد ازمایش اسپرم و ویتامین و کاسنی و هر چیزی که فور کنی و اخرم امپول و روز تخک گذاری اخرم دختر شد.شوهرم از همسر اولشم یه دختر داره یعنی شد سه تا دختر 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من تازه فهمیدم همه چی به مرد بستگی داره .من تحت نظر دکتر بودم دکتر قرصی به شوهر داد که فقط ۸۰۰ تومن ...

فقط با ای وی اف میشه تعیین جنسیت قطعی کرد

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
منم عاشق پسر بچه ها بودم الان میگم خدایا چه جذابیتی داشتن اخه پسرا 😬بذار به دنیا بیاد همچین عاشقش م ...

دختر عشقه عشق.من برای شوهرم ناراحت شدم که پسر دار نشد چون تک پسرم بود دو تا خواهراشم تازه پسر دار شدن.ولی خوشحالم دخترم خواهر دار شد

فقط با ای وی اف میشه تعیین جنسیت قطعی کرد

تو یازده هفته همسرم از ترس حرف و متلک خانوادش یه هفته تمام قهر کرد که بندازمش ولی نتونستم .الانم هر روز لحظه شمااری میکنیم واسه اومدنش

دکتری که رفتم ازمایش همسرم رو دید گفت نیاز نیست طبیعی میشه ولی نمیدونم حکمت خدا چی بود.راضیم به رضای ...

شوهر منم آزمایشش عالی بود ینی مطمئن بودیم بچمون پسر میشه هم تحرک بالا هم تعداد. ولی واقعا قسمت و خواست خدا.... 

شوهر منم آزمایشش عالی بود ینی مطمئن بودیم بچمون پسر میشه هم تحرک بالا هم تعداد. ولی واقعا قسمت و خوا ...

حالا همسر اولم از کنارش رد میشدم فقط حامله میشدم اونم پسر.جثه و هیکل و قد نصفه همسر فعلیم بود😁😁😁

تو یازده هفته همسرم از ترس حرف و متلک خانوادش یه هفته تمام قهر کرد که بندازمش ولی نتونستم .الانم هر ...

یازده هفته واقعا بزرگه نمیشه هم بچه گناه داره هم سلامتی خودت خدای نکرده به خطر میفتاد. ان شالله دخترتون آنقدر موفق بشن که بعدا همه پشیمون میشن از حرفا و تیکه هاشون

حالا همسر اولم از کنارش رد میشدم فقط حامله میشدم اونم پسر.جثه و هیکل و قد نصفه همسر فعلیم بود😁😁😁

😂😂😂اره اصن به قد و هیکل نیست

😂😂😂اره اصن به قد و هیکل نیست

سه تا از همسر اولم باردار شدم هر سه پسر که دو تا شو سقط کردم.الان پسرم واسه خودش مردی شده .اینم میخواستم بندازم که مادر خدابیامرزم نزاشت.

واسه منم ۱۲ هفته گفت دختره صددرصد مگه میشه انقد بااطمینان گفت 

بله من رفتم، گفت ۱۰۰ درصد پسره ولی دختر بود، دکتر شاکری فقط همینجوری یه چیزی میپرونه ، اگه بدونی چه چرت و پرتهایی راجع به بچه به من گفت، خدا ازش نگذره انشاله، بعدا دکترم توضیح داد که اصلا زیر ۱۵ هفته هنوز اندام جنسی درست شکل نگرفته و اصلا نمیشه جنسیت رو گفت، دو تا دکتر رفتم هر دوشون از دست این آقا و اشتباهاتی که میکنه بسیار شاکی بودن که جقدر چرت و پرت میگه به مریضها

یکیشون میگفت انشاله این مهاجرت کنه بره کانادا، همه ما و مادرها راحت میشیم از دستش

... و من به تو ایمان دارم...