2777
2789
منم عاشق پسر بچه ها بودم الان میگم خدایا چه جذابیتی داشتن اخه پسرا 😬بذار به دنیا بیاد همچین عاشقش م ...

دعا کن زود باهاش کنار بیام خودمون هم برادر نداشتیم دلم میخواست اینطوری پدرومادرمو خوشحال کنم بماند که شوهرمم پسر دوست داشت خیلی دلگیرم میدونم بچه بعدیم هست ولی اولیشو میخواستم که نشد

بله من رفتم، گفت ۱۰۰ درصد پسره ولی دختر بود، دکتر شاکری فقط همینجوری یه چیزی میپرونه ، اگه بدونی چه ...

خداازش نگذره اصلا درمورد سلامتیش حرف نزد اومد زوم کردم اول بسم الله گفت دختره چقدم ازخودش تعریف میکرد یه ذره درمورد بچه حرف نزد اصلا ۵دیقم نشد نتونسام خوب ببینمش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداازش نگذره اصلا درمورد سلامتیش حرف نزد اومد زوم کردم اول بسم الله گفت دختره چقدم ازخودش تعریف میکر ...

فقط کارش همینه که از خودش تعریف کنه، انشاله خدا ازش نگذره، یه سونوگرافی عالی توی پاسداران هست، من برای آنومالی رفتم پیش اون، دقیقا ۴۵ یا ۵۰ دقیقه وقت گذاشت و همه چیز رو با دقت بررسی کرد و گفت

... و من به تو ایمان دارم...
فقط کارش همینه که از خودش تعریف کنه، انشاله خدا ازش نگذره، یه سونوگرافی عالی توی پاسداران هست، من بر ...

اینم تعریف کردن ۲۰دیقه وقت میزاره رفتم پیشش چشم ترسیده الهی گم وگور بشه الان موندم بازم برم سنو واسه سلامتیش یانه چون جنسیت قطعی ۱۶هفته به بالاست واسه اون عجله ندارم ازسلامتیش میترسم اصلا نگاه نکرد عوضی فقط خواست بگه بایه نگاه جنسیتو میگم

اینم تعریف کردن ۲۰دیقه وقت میزاره رفتم پیشش چشم ترسیده الهی گم وگور بشه الان موندم بازم برم سنو واسه ...

سونوی آنومالی خیلی مهمه که اندامها رو دقیق بررسی کنند، حتما یه حایی برو که خوب وقت بذاره، اکثرا ۵ دقیقه ای تمومش میکنند،  این آقا فقط از خودش تعریف میکنه، اگه تعریف کنم برات از خطاهایی که خودم تجربه کردم و چیزهابی که دکترها گفتن از خطاهای ایشون، مغزت سوت میکشه

یعنی از سلامتی بچه هم خطا داده؟؟؟؟

من رفتم سلفری دادم، بعد از شانس بد من توی اون هم خطا بود و کروموزوم جنسی دختر رو زده بود xxx, به حای xx , رفتم پیشش دوباره میگم شما که گفتی این پسره، ولی آزمایش میگه این دختره، بعد نگاه کرده میگه: این بچه ها دوجنسه هستن، من اصلا اونجا فقط مردم فقط ضجه میزدم، در حالیکه دکار رنتیک بعدا گفت اصلا همچین چیزی نیست و مشخصه اون مشکل ژنتیکی رو گفت ، در هر حال اشتباهات این آقا من رو مجبور به آمینیوسنتز کرد، و نهایتا خدا رو شکر جواب سالم بود، و بچه ام الان حدود ۲ سالشه، صحیح و سالم، ولی این آقا واقعا باعث شد من تا هفته ها فقط کارم ضجه و زاری باشه

چقد بااطمینان حرف میزنه اخه خداحفظش کنه دخترتو  

دقیقا، اون وقت ببین چقدر خاله زنکه، از افتخاراتش این هست که همه توی نی نی سایت از من تعریف میکنند.

یکی از دکترهایی که رفته بودم تعریف میکرد که به خاطر خطایی که این اقا کرده و متوجه نشده بوده در سونوگرافی یک بچه به خاطر بی دقتی، بعد از زایمان به پدر و مادر بچه که میرن پیشش اعتراض میکنند، میگه این مشکل تقصیر دکتر زنان بوده و سر زایمان اون باعثش شده و به اینا میگه برید ازش شکایت کنید، اینا هم میرن شکایت و خانم دکتر میره دادگاه پزشکی و اونجا ظرف چند لحظه اشتباه این آقا ثابت میشه، خلاصه برات نگم دیگه

حالا نگران نباش، انشاله که خدا حافظ کوچولوی شما باشه

دقیقا، اون وقت ببین چقدر خاله زنکه، از افتخاراتش این هست که همه توی نی نی سایت از من تعریف میکنند. ...

مشخص بود کارشو سرسری میگیره فردا میرم دکتر بهش میگم اگر گفت دوباره برم سنو میرم خیلی کارش حرص درار بود بشین سنوتو بکن چرا حرفای خاله زنکی میزنی جالبه به هرکی اینجا گفتم دقیقا حرف شمارو میزنن که چقدر چرت وپرت میگه موقع سنو چه فکی داره خسته نمیشه هرکی میاد اول ازخودش تعریف میکنه اون بچه بدبختم ادم حساب نمیکنه فقط جنسبتو میگه ومیره

مشخص بود کارشو سرسری میگیره فردا میرم دکتر بهش میگم اگر گفت دوباره برم سنو میرم خیلی کارش حرص درار ب ...

دقیقا همینطوره، توکل به خدا، انشاله در صحت و سلامت کامل بیاد بغلتون