2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط وکس نیست که جوش میزنه اگه موهای صورت به هر نحوی کنده شه و پوست حساس باشه جوش میزنه حالا میخواد وکس باشه یا بند بندازی

من حتی با ژیلتم جوش می زنم دستگاه شیو صورت گرفتم باهاش موهامو می زنم

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

بابا مگه ژیلت کلفت نمیکنه موی صورتو؟ 

من از ۱۷ سالگي ژیلت میکشم دو روز یک بار .با ژیلت مو کلفت نمیشه این یه باور غلطه. وگرنه کچلا روزی سه بار ژیلت میکشیدن موهاشون درست میشد . من حتی آرایشگری ام که میرم پیشش گفتم خودت چیکار میکنی گفت ژیلت میزنم فقط ۱۵ ساله

جوشات تا چند روز میمونه؟  

طولاتی شاید یه ماه طول بکشه کامل خوب شه

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

من اصن نمیدونستم بعد وکس جوش میزنه ادم وگرنه اصلا سراغش نمیرفتم

من خودم بند میندازم... ولی خب چون خودم بلد نیستم، زمانی که وقت کم باشه و کسی نباشه صورتمو بند بندازم ، اول با موچین تا جایی که میتونم مو ها رو بر میدارم بعد روش ژیلت میکشم... البته پشت لب رو همون موچین بزن. ژیلت خیلی بد میشه... دیگه چاره نباشه همین کارو میکنم. برای بند هم یه کرم پس از اصلاح سینره خریدم. اونو میزنم... البته خیلی وقت نیست ولی خب بدم نیست

:)

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز