2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت ترشیده شدی

1250 بازدید | 84 پست

بیشتر از یکسال و نیمه ماشین لباسشویی مون سوخته، بابام خسیسه و از روی بدجنسی و تنبلی برامون ماشین لباسشویی نخریده، چندروز پیش دعواش کردم گفتم الا و بلا امروز باید بخری دیگه خسته شدم.

مادرم که همیشه غیبت بابامو میکنه اونروز طرفبابامو گرفت منم برگشتم بهش گفتم چرا همیشه آویزان بابایی اصلا به من چه،نخرید. اون روزی که بله میگفتی باید فکر اینجاشم میکردی. برگشته به من میگه همین شوهر گیرت نمیاد ترشیده شدی

منم گفتم خوبه خودت ۳۴ سالت بود ازدواج کردی تو ترشیده نبودی؟

هرچی می کشم تو زندگی از دست این دوتاست، مردم برای بچه و زندگیشون بهترین رفاهو فراهم می کنن ننه بابای ما هیچی.

انشالله جفتشون بمیرن من سرقبرشون هم نرم حتی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالته مگه؟!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

حدیث داریم پدر و مادر در حق بچشون جفا هم کرده باشند، بچه حق نباید با چشم غره به پدر و مادرش نگاه کنه وگرنه نمازش قبول نیست

نفرین نکن، یه روز میرسه میگی ای کاش پدر و مادرم بیشتر زنده بودن

حدیث داریم پدر و مادر در حق بچشون جفا هم کرده باشند، بچه حق نباید با چشم غره به پدر و مادرش نگاه کنه ...

چه چرتوپرتا

همینا رو گفتید یه سریا مثل بابای نارین روانی شدن زدن فک و گوش و لگن و پا بچشونو شکوندن و بهش مدفوع خوروندن

حدیث داریم پدر و مادر در حق بچشون جفا هم کرده باشند، بچه حق نباید با چشم غره به پدر و مادرش نگاه کنه ...

اون فقط یه رابطه خونی و بس که اسم پدر و مادر رو یدک میکشن

و فاقد مسئولیت و محبت

حیف از جوونیمون

عجب!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel