2777
2789
عنوان

اینم از چهارشنبه سوری زهرمارم شد

2322 بازدید | 112 پست

دوستان امشب پسر ۷سالم رفت با پدرش بیرون همسرم براش ترقه گرفت از بچهای کوچه یاد گرفته یه دونه تو دستش ترکونده مثل اینکه دودش رفته تو چشمش 

چشمش شد کاسه خون هرچی گفتیم بریم دکتر قبول نکرد خوابید نیم ساعت پیش بیدارشد  گفت درد میکنه میسوزه چشمم  دیگه الان همسرم بردش بیمارستان 

تو آشناهاتون برای کسی این اتفاق افتاده چه خاکی بریزم تو سرم نگرانشم ممنون میشم اگه چیزی میدونین بگین خطرناکه یعنی نکنه چشمش اسیب ببینه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بی فکری

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

فک کنم میشورنش خوب میشه با سرم 

خونه اومد یکم چای بریز تو دستت سرشو خم کن ک مثلا دستت کاسه باشه تو چشمش چایی بره انشالله ک چیزی نیست

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه رو با پدرش در حالت عادی هم تنها نذارید چه برسه چهارشنبه سوری🤦‍♀️🥴

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺