2777
2789
عنوان

زن عموم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 10411 بازدید | 196 پست
نمی تونم برم پیششون من بعد مرگ مامان بابام آبجیم کلا خورد شدم داغون خیلی داغون اوناهم خودشون داغ دار ...

پس با زندگی خودت بازی نکن، تو رودروایسی نباش لطفا 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خجالت بکش. تو اگه راست میگی رمانت رو نشون بده

نه استارتر راست میگه 

برید گوش بدین به حرفاش با دقت 

من رمان ندارم  که

بچه به این خلاقی داره براتون رمان رو تعریف میکنه 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     
نه استارتر راست میگه  برید گوش بدین به حرفاش با دقت  من رمان ندارم  که بچه به این ...

درسته من رمان نویس خیلی خوبیم 🖤اما لطفا لطفا دیگه هیچی نگید ممنون میشم 

تو رو خدا ولشون کن عزیزم من آنقدر داغونم که حوصله بحث ندارم بزار باورشون نشه درد هایی من کشیدم تو ای ...

عزیزم خدا به هر کسی به اندازه ی توانش سختی میده.

اونها پیمانه ی عمرشون پر شده بوده بهرحال،شما هم اگه رفته بودی زندهدمیموندی چون تقدیر شما و برادرت مرگ نبوده..

اتفاقا خدا چون سربلندی تو ازین امتحان رو میخواسته برادری کنارت گذاشته که به هوای اونم که شده به مرگ فکر نکنی و انگیره ای بشه برای جنگیدنت.

مطمئن باش کمی که از شوک اولیه  و سوگواریت بگذره راههای پر از نور در مقابلت قرار میگیره.

دعای پدر و مادر حتی از برزخ هم به فرزند میرسه.

دعای اونها پشت سر شماست،مطمئن باش آینده ی درخشانی در انتظار شما و برادرتونه،فقط ناامید نشید و خدای ناکرده کفر نگید،به خود خدا پناه ببر ،این داغ خییییلی سنگینه.

خدا از پدر و مادر هم مهربانتر هست،تو خدا رو داری عزیرم.