2777
2789
عنوان

زن عموم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 10411 بازدید | 196 پست
الان به داستان شما هم میگن رمان باور نمیکنن اما چقدر قوی بودید 🖤

خدا نویسنده ی تمام رمان هاست، اما عمیقا معتقدم که تا یک حدی و سنی زندگیت رمان گونه است،من بعدش همه چی میفته تو دور عادی شدن... مثه زندگی تمام عزیزانی که شبیه شخصیت های داستانی نیست... گاهی خودمم به زندگیم شک میکنم،حق دارن دوستان باور نکنن،چون هیج چیز ما رمانگونه ها عادی و قابل باور نیست چون شبیه ادمهای عادی زندگی نکردیم

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
من توان بحث ندارم  خدا اون دنیا جوابتونو بده  حق با شماست اصلا من دروغ میگم  من اث ...

چرا طفره میری عزیزم!من که نگفتم دروغ میگین شما. خواستم ببینم اسم رمان چیه به نظر جالب میاد. منم برم بخونمش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا طفره میری عزیزم!من که نگفتم دروغ میگین شما. خواستم ببینم اسم رمان چیه به نظر جالب میاد. منم برم ...

نه اصلا من دروغ میگم شما راست میگید هیچ رمانی در کار نیست 

همینقدر بی منطق میخوام جواب بدم به کسایی که این تاپیک رو باور کردن 😐😐

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     
خدا نویسنده ی تمام رمان هاست، اما عمیقا معتقدم که تا یک حدی و سنی زندگیت رمان گونه است،من بعدش همه چ ...

من کاریشون ندارم توان بحثم ندارم آنقدر خورد شدم تو این دو ماه که اینا برام چیزی نباشه من حتی دکترای بیمارستان به حالم اسک ریختن وقتی اشک جبغ میزدم که نرن 

خدا نویسنده ی تمام رمان هاست، اما عمیقا معتقدم که تا یک حدی و سنی زندگیت رمان گونه است،من بعدش همه چ ...

خیلی حرفتون زیبا بود. زندگی تک تک ما یه رمانه .من همیشه بر این عقیده بودم.شاید بعضی چیزا دست خودمون نباشه اما میتونیم‌ اون رمانو جوری که میخوایم بنیویسیم. تو هم قوی باش دختر جان. تو خیلی قوی هستی

خیلی حرفتون زیبا بود. زندگی تک تک ما یه رمانه .من همیشه بر این عقیده بودم.شاید بعضی چیزا دست خودمون ...

خیلی ممنون بابت درکتون قوی بودن برا من فعلا بعیده به خدا خیلی سخته خیلی 

الان به داستان شما هم میگن رمان باور نمیکنن اما چقدر قوی بودید 🖤

خیلیییییی ،زیرزمین نمور ،زیرزمین خونه ای که مال مادربزرگم بود و بعد مرگش دایی هام تقسیمش کردن!!! اونم بدترین محله ی مشهد... حتی برای مادرم خواستگار میاوردن... واییی چه روزایی بود... من تو همون زیرزمین کار کردم،کنار مادرم کار کردم.قوی شدن رو باید بخوای ،باید تمرین کنی،نه با جیغ و داد و فریاد، با همت بلندت، درس بخون خیلییییییی

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
خیلی ممنون بابت درکتون قوی بودن برا من فعلا بعیده به خدا خیلی سخته خیلی 

از نظر من تا همین جاش که اومدی هم قوی هستی. ادامه بده. نگران چیزی هم نباش. به برادرت و زندگی محشری  که قراره در کنارش بسازی فکر کن

داریم اما عموم میگه بعد بابات خو نه من براتون امن تره 

بگو عموجان خیلی زحمت کشیدین ولی میخوام از این ب بعد پیش فلان کس باشم 

اگه خاله داری ک چ بهتر... 

نگو زنت اینجوریه، خودت مقصر میشی و نمک نشناس، با احترام بیا بیرون 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
نه اصلا من دروغ میگم شما راست میگید هیچ رمانی در کار نیست  همینقدر بی منطق میخوام جواب بدم به ...

😂دلیلی برای باورنکردن حرفش نیست...

و اینکه قرار نیست همیشه همه تو جامعمون پولدار و موفق باشن به هرحال سختی و مشکل برای همه پیش میاد .....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
بگو عموجان خیلی زحمت کشیدین ولی میخوام از این ب بعد پیش فلان کس باشم  اگه خاله داری ک چ بهتر.. ...

خاله دارم سه تا اما... شوهر خاله هام عموم نمیزاره خونه اون یکی عموم می تونم برم بچه هاشم کوچیکن چجوری بهش بگم