2777
2789
عنوان

زن عموم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 10411 بازدید | 196 پست
ممنونم 😭

گریه نکن، خدا میدونه یک روز ظهر که از دبیرستان برگشتم خونه  چه حالی داشتم!!!! دیدم وسایلای من و ابجیم و داداشم تو حیاطه، مادربزرگم که خدا بیامرزتش مادرم رو تحریک کرده بود به اینکه مارو ببرن پرورشگاه، من گریه نکردم اما اینقدر قوی شدمممممم که مادربزرگم از زندگیمون حذف شد، من کنار مادرم سخت کار کردممممممممممم و نذاشتم کم بیاره، کم بیارم.قوی باش، اخرش خیلیییس خوبه به شرطی تسلیم نشی، حتی بارها خواستن منو شوهر بدن به هر بی سروپایی،اما نذاشتم بفهمن ضعیفم... الان از اون روزا ۲۰ سال میگذره.‌‌ 

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اگه تاپیک زدم 😔

نمیبخشم 

مگه ملت مسخره توان که بیای دروغ بگی و بری ؟؟؟ 

برو بچه درستو بخون کتاب بخون ورزش کن این چرت و پرتا چیه بهش فکر میکنی که از ۲ تا رمان یاد گرفتی ؟؟

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     
نمیبخشم  مگه ملت مسخره توان که بیای دروغ بگی و بری ؟؟؟  برو بچه درستو بخون کتاب بخون ورز ...

هی میگی رمان 

اما نمیگی کدوم رمان؟ هان ؟😐😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
گریه نکن، خدا میدونه یک روز ظهر که از دبیرستان برگشتم خونه  چه حالی داشتم!!!! دیدم وسایلای من و ...

الان به داستان شما هم میگن رمان باور نمیکنن اما چقدر قوی بودید 🖤

نمیبخشم  مگه ملت مسخره توان که بیای دروغ بگی و بری ؟؟؟  برو بچه درستو بخون کتاب بخون ورز ...

اسم رمانی من ندیدم اخر. شما که خوب الان محکوم میکنین منم الان محکومتون میکنم. سه نفر اسم رمانو خواستن کو؟

همه اطرافشون مرگ عزیزاشونو داشتن نه ؟  پس همه میتونن درک کنن که چقدر تلخه  ولی من این رم ...

نمیدونم گلم... زندگی منم از بچگی عین رمانهاستتتت 😔 دلم اونقدر داغ دیده که نمیتونه باورنکنه یا همدردی نکنه، شاید ساده ام ،شاید زود باور اما میتونم بفهمم داغ یعنی چه

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
اسم رمانی من ندیدم اخر. شما که خوب الان محکوم میکنین منم الان محکومتون میکنم. سه نفر اسم رمانو خواست ...

همینننن منم از اون اول تاپیک دارم میگم😒

نمیدونم گلم... زندگی منم از بچگی عین رمانهاستتتت 😔 دلم اونقدر داغ دیده که نمیتونه باورنکنه یا همدرد ...

چه بد اما سرنوشت خیلی بده الان حالتون خوبه؟ 

اسم رمانی من ندیدم اخر. شما که خوب الان محکوم میکنین منم الان محکومتون میکنم. سه نفر اسم رمانو خواست ...

من توان بحث ندارم 

خدا اون دنیا جوابتونو بده 

حق با شماست اصلا من دروغ میگم 

من اثبات خواستم و این جواب ها رو شنیدم شما هم همین ها رو ببین و رد شو 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     
همینننن منم از اون اول تاپیک دارم میگم😒

تا اسم رمانو نبینم از اینجا جم نمیخورم. خیلی لحنشون زننده بود واقعا. اصلا به فرض هم دروغ باشه. هیچ بنی بشری حق نداره با این لحن زننده با یه نفر صحبت کنه. 

من توان بحث ندارم  خدا اون دنیا جوابتونو بده  حق با شماست اصلا من دروغ میگم  من اث ...

خب بیخی بابا الکی داری تهمت میزنی 

تو هم مدرکی برای حرفت نداری !

فامیل دیگه نداری؟ باید پیش این عموت باشی حتما؟

زنش نشیااااااااااا

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃