2777
2789
عنوان

زن عموم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 10411 بازدید | 196 پست
عزیزم یکم فکر کن راست میگه، باورت میشه از منم عکس قبر پسرمو خواستن🌹 من فقط اومده بودم تا دلم سبک شه ...

خدا رحمتش کنه بزار باورشون نشه من اینجا اومدم دلم آروم سه زن عموم هنوزم باهام خوبه خیلی خوب اما از حرف امروزش ترسیدم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طرف زنشو نمیگیره بگم عمو من نمی خوام ازدواج کنم 

ن نگو هروقت پیشنهاد ازدواج شد بگو الان بگی میگن خودش خوشش اومده میگه زن عموتن بات بد میشه

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
نگا نه به نظر من به هیشکی نگو  چون بد میشه برات دیگه جاتو از دست میدی یمدت همینجا بمون درس بخ ...

اینجوری خوبه اما الان توان خوندن ندارم حالم خیلی بده😭

یا به عموم بگم به نظرتون پشتم در میاد جلو زنش آخه خیلی زنشو دوست داره نه نمیگه بهش 😭

نه به عموت جیزی بگو که زن عموت بفهمه روزگارتو سیاه کنه نه چیزی تو خودت نگه دار با سیاست پیش برو سنت که رفت بالاتر اختیار اموالتو داری دیگه بزار برو ازونجا جواب مثبتم نده تو راضی نباشی کسی نمیتونه مجبورت کنه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
عزیزم یکم فکر کن راست میگه، باورت میشه از منم عکس قبر پسرمو خواستن🌹 من فقط اومده بودم تا دلم سبک شه ...

همه اطرافشون مرگ عزیزاشونو داشتن نه ؟ 

پس همه میتونن درک کنن که چقدر تلخه 

ولی من این رمان رو خوندم 

ولی من از تاپیک های قبل کاملا متوجه شدم دروغه 

طرز نوشتار رو واقعا تشخیص نمی‌دید؟

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     
من دختر 17 ساله تنهام ترسم تا حالا بدون مامان یه جا هم نرفتم اونا منو ول کردن رفتن اون دنیا من بیچار ...

عزیزم هیفده سال بچه نیست که 

خودتو جمع و جور کن 

قشنگ فک کن چیکار باید بکنی 

به مستقل شدن فکر کن 

یه ذره سختی بکش تا رو پای خودت وایستی 

اینطوری که میگی میخوان نمک گیرت کنن بعدم بفرستن خونه شوهر

این خیلی بده

خدا رحمتش کنه بزار باورشون نشه من اینجا اومدم دلم آروم سه زن عموم هنوزم باهام خوبه خیلی خوب اما از ح ...

اینکه آگاه شدی خیلی خوبه، قوی تر از گذشته به اهدافت فکر کن، خوب درس بخون تا بهترین دانشگاه قبول شی، نگران برادرت نباش، اونقدر قوی شو تا یک روزی کنار برادرت بتونی زندگی کنی، نه اینکه براتون تصمیم بگیرن، پس تا 

اونروز کم نیار هرگز

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
پس بنظرم صداش و در نیار تا شهریور کشش بدی تمومه دیگه به سن قانونی میرسی دیگه نیاز به سرپرست نداری&nb ...

درسته زن عموم الان که بهم چیزی نگفته من فقط شنیدم