به مادرشوهرم اصن زنگ نمیزنم ولی شوهرم انتظار داره چند وقت یبار بهش زنگ بزنم و حالشو بپرسم منم حوصلشو ندارم و خوشمم نمیاد با خونواده شوهر قاطی بشم برعکس شوهرم همش میگه خونواده خونواده خونواده به نظرتون چه کنم ؟ واقعا از اخلاف و رفتار مادرش خوشم نمیاد اذیت میشم
زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
چرا نمباد؟.تو تنظیماد میزنه تایید شد و اکی میشه ولی اینجا نمیاد
منم بلد نیستم والا