2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 38 پست
چرا اینقدر این مادرشوهرا رو خراب میکنید کی شوهرتونو به یه جون رعنا رسونده تا شماعاشقش بشید اکثر عروس ...

مادرشوهرم اگه شعور داشت یه چیزی منم میگفتم مادرشه زحمتشو کشیده ولی نه اخلاق خودش خوبه نه پسرشو درست تربیت کرده .یه بچه ننه تحویل جامعه داده با اخلاق دخترونه که همش دنبال خاله زنک بازی اند جمعشون بعدم هیچ کاری برام نکردن تا حالا که دلم بهشون خوش باشه نه جشن عروسی نه جشن عقد نه هدیه نه دعوتی نه مهمونی نه هیچی فقط زبون دارند و توقع

بلاخره همه چیز درست میشه
سیاست به چه دردم میخوره وقتی اون رو مخمه وقتی شعور نداره اخرم زنگش بزنم که چی هی پرو تر بشه برام و ه ...

من تو شرایط بدتر و .وحشتناک تر از تو بودم اذیت؟؟ هه بی آبرویی و داد و دعوا و کتک کاری و..... اما من با همین زنگ زدنا سیاستها نشوندمش سرجاش که دیگه.بهانه ای نداشته باشه دهنش بسته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو شرایط بدتر و .وحشتناک تر از تو بودم اذیت؟؟ هه بی آبرویی و داد و دعوا و کتک کاری و..... اما من ...

واقعا حوصله داری که چی بشه تهش؟ ایا به هیچ دردی ام میخورن اینجور مادرشوهرا واقعا؟

بلاخره همه چیز درست میشه
چه حوصله ایی داریا حرف دربیاره بدرک محلش نزار بابا

نمیخواستم برم همسرمم فک میکرد روزی یه فرش میشوره 

گفت تو هم برو 

گفتم مگه فلانی نیست مگه کمک نمیکنه بهش خودش گفته من میام باهات میشورم

گعت تو هم برو کنارشون باش 

بعد تموم فرش هارو تا شب شست 

همسرم شب از سرکار اومد از دستش عصبانی شده بود 😖 

کم مونده بود دعواش کنه 

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
واقعا حوصله داری که چی بشه تهش؟ ایا به هیچ دردی ام میخورن اینجور مادرشوهرا واقعا؟

وقتی تو زندگی مشترک هستی توش افتادی. یا ازدواج نمی کردی یا قبول کن این چیزا هم هست توش... اینطوری خودت آرامش داری حداقل پیش شوهر خودت... البته اگر برات مهمن ایشون

نمیخواستم برم همسرمم فک میکرد روزی یه فرش میشوره  گفت تو هم برو  گفتم مگه فلانی نیست مگه ...

به نظرم این کلفتی کردنا وضیفه عروسا نیست مگه عصر حجره خوب برند قالیشویی بدن مگه عروس یا زن حمال اینان ،هر کسی زندگی خودشو داره اونم یه فکری برا زندگیش بکنه چرا از اینو اون توقع داره

بلاخره همه چیز درست میشه
وقتی تو زندگی مشترک هستی توش افتادی. یا ازدواج نمی کردی یا قبول کن این چیزا هم هست توش... اینطوری خو ...

برام شوهرم مهمه ولی باید یاد بگیره من تابع رسیدگی به افکار و امورات زندگی خونوادش نیستم باید یاد بگیره توقعشو بیاره پایین چون من با مادرش ازدواج نکردم من مسول زندگی مشترک خودمون هستم و طرز فکر مادرش رو زندگی ما نباید هیچ اثری داشته باشه مگه اینکه بره گمشه پیش همون زندگی کنه و یه کلفتی چیزی ام بیاره برا ننش که مطیعشون باشه

بلاخره همه چیز درست میشه
برام شوهرم مهمه ولی باید یاد بگیره من تابع رسیدگی به افکار و امورات زندگی خونوادش نیستم باید یاد بگی ...

موافق نیستم. احتمالا سنت کم و تازه ازدواج کردی. من بشخصه معتقدم اینجور چیزا سکوت و سرکوب بی تأثیره. چون.خودم اوایل ازش نتیجه ندیدم. یاد گرفتم چیکار کنم که کسی بهانه ای نداشته باشه برای چرت پرت گفتن و اذیت کردن من و شوهرم

به نظرم این کلفتی کردنا وضیفه عروسا نیست مگه عصر حجره خوب برند قالیشویی بدن مگه عروس یا زن حمال اینا ...

اره بخدا دوتا پسر داره تو خونه ان یا سرکار میرن 

یه روز جمعه اونازو بکار میکشید میسشتن براش 

میگه اونا که پول برا شستن فرش میدن گشادن نمیتونن فرش بشورن

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞