2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 38 پست

خیلی عجیبین یه جمله ترند شده که دلم نمیخواد با خانواده شوهر قاطی شم ...خوب دلتون نمیخواد ازدواج نکنین تنها بمونین با خانواده خودتون دیگه ....بعدشم هفته ای یک بار زمگ زدن و احوال پرسیدن چه ربطی به قاطی شدن داره هرچیزی حد و حدودشو داره وقتی ب مادر حودتون زمگ میزنین به مادر همسرتونم نه در اون حد ولی هفته ای یک دوبار زنگ بزنین چیزی نمیشه بخدا

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
الله اکبر بر مادر شوهر..... تو محل نده.... البته حال‌ام که زنگ نمیزنی انتظار نداشته باش که شوهرت ب ...

دقیقا واقعا بعضی ها نمیدونم چرا اینجورین حالا ی زنگ زدن چیزی از آدم کم نمیکنه والله 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بدم میاد خونه قبلی که دور بود دیر به دیر زنگ میزدم 

الان که این خونه کنارمونه هر روز میاد خونه 

دیوونه شدم 😖

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞

حالا مگه شوهرتون به مادرشما زنگ میزنه که انقدر توقع داره

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄

چرا اینقدر این مادرشوهرا رو خراب میکنید کی شوهرتونو به یه جون رعنا رسونده تا شماعاشقش بشید اکثر عروسا اخلاقشون گنده بچن بزرگ نشدن هنوز بااین طرز فکرشون اینقدر بین خانواده خودتونو شوهرتون اختلاف نزارید واقعاکه........ 

چرا نمباد؟.تو تنظیماد میزنه تایید شد و اکی میشه ولی اینجا نمیاد

بااجازه استارتر عزیزم 

پایینتر برو ذخیره رو بزن قرمز رنگه دوتا ذخیره داره بروپایین پایین صفحه هم یکی هست اونم بزن بعد یه نوار سبز مینویسه ذخیره آخرین تغییرات صبرکن نوارسبزه تموم بشه بعد بیابیرون

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄

ول کن بابا عجب گیری افتادیما شوهر کردبم به مصیبت افتادیم 

من که زنگ نمیزنم چون خانواده شوهرمم برا من ارزش خاصی قائل نمیشن محبت خاصی هم نمیکنن منم نه زنگ میزنم نه کاری به کارشون دارم 

خیلی عجیبین یه جمله ترند شده که دلم نمیخواد با خانواده شوهر قاطی شم ...خوب دلتون نمیخواد ازدواج نکنی ...

من به مادر خودمم زنگ نمیزنم چه برسه به اون زنیکه که بجز تیکه پروندن و حالگیری هیچی برام نداشته ،کلی پولداره ولی یه قرون برام خرج نکرده تاحالا نه جشنی نه هدیه ایی اونوقت من چرا خودمو باید بیشتر از این بی ارزشتر کنم براش ولی همسرم که این چیزار نمیبینه فقط توقع اضافه داره

بلاخره همه چیز درست میشه

الانم خونه تکونیه نزدیک عید 

دیروز مجبور شدم رفتم باهاش فرش شستم  جاریم هم بود

از دیشب کمر دردم

یکی دوماهه هم از سقطم میگذره ولی انگار نه انگار نباید کار سنگین کنم یه روز اومد خونه همسرم نبود 

بهش گفتم با این اوضاع من پا ظرف شو وایستم گمرم به درد میاد گفتم خوبه فرش های ما تمیز امسال نمیشورم 

باز اگه نمیرفتم کلی حرف در میاورد میگفت خونه کناریمه نکرد بیاد کمک کنه ابن عروسم با دوتا بچه کوچبک کمک کرد اون نکرد

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
الانم خونه تکونیه نزدیک عید  دیروز مجبور شدم رفتم باهاش فرش شستم  جاریم هم بود از دیشب ک ...

چه حوصله ایی داریا حرف دربیاره بدرک محلش نزار بابا

بلاخره همه چیز درست میشه
زنگ بزن سیاست داشته باش

سیاست به چه دردم میخوره وقتی اون رو مخمه وقتی شعور نداره اخرم زنگش بزنم که چی هی پرو تر بشه برام و هی بیشتر بیوفتم تو استرسش

بلاخره همه چیز درست میشه