2777
2789

سلام میخوام ایام تعطیلات یکی دو تا کتاب متفرقه بخونم

پیشنهاد شما چیه

فعلا (خودت باش دختر )رو انتخاب کردم خوبه؟

یدونه هم شما بگید موضوعش روهم بگید ممنون

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت باش دختر رو خوندم و نه 

پیشنهاد نمیکنم

سطحی هست

ما تمامش میکنیم

هر دو در نهایت میمیرند

جایی که عاشق بودیم

پنج قدم فاصله

دزیره

کتابخانه نیمه شب

همه کتاب ها در ژانر حدودا عاشقانه و درام و حالت رمان دارن 

و بسیار قشنگن

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
کتابهای زرد دوست ندارم و نمیخونم  پیشنهادم جز از کل هست

مگ خودت باش دختر جزو کتب زرده؟

یکی از استادام میگفت بیشعوری زرده

بچگونه نیس؟

نه اصلا

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
خودت باش دختر رو خوندم و نه  پیشنهاد نمیکنم سطحی هست ما تمامش میکنیم هر دو در نهایت میمیرند ...

ما تمامش میکنیم یکی از گزینه هام بود اتفاقا

میشه بگی چطوریه

مگ خودت باش دختر جزو کتب زرده؟ یکی از استادام میگفت بیشعوری زرده

نه بیشعوری زرد نیست

اما خودت باش دخنر میشه گفت جز روانشناسی زرد هست 

شازده کوچولو 🙂

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      
مگ خودت باش دختر جزو کتب زرده؟ یکی از استادام میگفت بیشعوری زرده

آره زرده، هر کتابی که موقتی هیجانت رو ببره بالا و فقط بگه افرین تو خوبی بخند تلاش کن و ... داره جهت میده و مطالعه اینا بیشتر آسیب زاست 

اونقدر کتابهای خوب داریم که بسیار مؤثرن 

♥️💚💜فقط‌ تویی که میتونی خودتو نجات بدی💜💚♥️