2777
2789
عنوان

پسریک‌ساله‌من

299 بازدید | 39 پست

سلام‌مامانای‌گل‌  خوبین‌بابچه‌داری‌چی‌کارمیکنین‌،،راستش‌من‌که‌کلافه‌ام‌  پسرم‌تازه‌یک‌سالشه‌همش‌میخوادبره‌بیرون‌اصلا‌توخونه‌رونمیخواد،چی‌کارکنم؟؟؟شماهاچی‌کارمیکنین  

لا لا لا لا نخواب دنیا خسیسه                                               برا کم آدمی خوب مینویسه                                               یکی لبهاش تو خوابم غرق خندست‌                                     یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه‌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پایامی از طرف  مامانم  😑

دختر منم  ۲۰ سالشه  و همین مشکلاتو دارم 😔

خانما لطفا راهنمایی کنم 

بچه داری  البته گُنده  داری کلافه ام کرده 🥲🥲

نی  نی  یار  چه  مهربونه   / قدر منو میدونه  / منو تعلیق  میکنه  / بی  عذر  و  بی  بهونه  🙂🙃

واااای داغ دلم تازه شد روزی دو سه ساعت بیرونم الان ک ۲سالش شده هوشیارتر شده میخواد همون بیرون باشه

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

منم همینطور همه وسایلمو گذاشتم بالای کمد یا تو کشوها از دستش دراتاقا باید قفل باشه اگه یه لحظه غفلت کنم رفته درکشو رو باز کرده سر کرما رفته درحموم باز باشه توحمومه...دریخوالو قفل نکنم میره سر چیزا کاش زود زبون بفهمه

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
براش داداش بیار 

سفارشات پذیرفته نیست اینور سال سر مون خیلی شلوغه   

انشااله دیگه اون ور سال 😁😝   

پ .ن     مغازه بچه فروشی 

نی  نی  یار  چه  مهربونه   / قدر منو میدونه  / منو تعلیق  میکنه  / بی  عذر  و  بی  بهونه  🙂🙃

باورکنین‌میبرمش‌ولی‌همش‌نمیشه‌شوهرم‌صبح‌میره‌عصرمیاد

لا لا لا لا نخواب دنیا خسیسه                                               برا کم آدمی خوب مینویسه                                               یکی لبهاش تو خوابم غرق خندست‌                                     یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه‌
دخترمن سه ماهشه فقط روپا بغل میخوابه میزارم زمین بیدارمیشه دیونه ام کرده به هیچ کارم نمیرسم

فکر کردم میخولی بگی  

میزنم زمین هوا میره  

نمی دونی تا  کجا میره 😂😂🤣🤣😍

ولی  منم بچه بودم همین بودم 

مامانم میگعت چز پام رو هیچی نمی خوابید 

فکرکنم‌همین‌یک‌بچه‌برای‌۱۰۰۰۰۰۰۰۰پشتم‌بسه

عزیز بچه ها نیاز به افتاب و هوا و دویدن و بازی کردن و دیدن دارو درخت و ادمای دیگه دارن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1