2777
2789
عنوان

پسریک‌ساله‌من

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 39 پست
🤣 🤣  منم همینجوری بودم  الان چسبیدم ب خونه با دوتا بچه یدونه تو دلم جالبه ک تو حرفای ...

خدابهت‌توان‌بده‌بیابه‌من‌راه‌حل‌بده‌چیکارمیکنی‌کلافه‌نمیشی  

لا لا لا لا نخواب دنیا خسیسه                                               برا کم آدمی خوب مینویسه                                               یکی لبهاش تو خوابم غرق خندست‌                                     یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه‌
راهی نداره یه کمی    از این مشکلات کم کنی ؟؟ مثلا یکی بیاد کمکت  یا روزی یگ ساعت ب ...

نه والاکمک که ندارم مامانم فوت کرده خواهرهم ندارم 

دیروزیه ساعت گذاشتمش پیش مادرشوهرم رفتم بیرون وقتی برگشتم میگفت خسته ام کرداصلانخوابیدفقط توبغلم نگهداشتم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخ گفتی منم همین درد و دارم پسر یکسال و نیمه داغون شدم اصلاً یعنی کافیه یه چیزی اشتباهی دم دستش بذار ...

من دخترم یدونه توت فرنگی داده بود بهش رفتم تو حیاط برگشتم میبینم کشیده به دیوار شب عیدی 

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
فکرکنم‌همین‌یک‌بچه‌برای‌۱۰۰۰۰۰۰۰۰پشتم‌بسه

نترس دوسال دیکه همهشو فراموش میکنی

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
نترس دوسال دیکه همهشو فراموش میکنی

نه‌بخداگاهی‌اوقات‌میخوام‌فرارکنم‌ازدست‌این‌وروجک

لا لا لا لا نخواب دنیا خسیسه                                               برا کم آدمی خوب مینویسه                                               یکی لبهاش تو خوابم غرق خندست‌                                     یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه‌
خدابهت‌توان‌بده‌بیابه‌من‌راه‌حل‌بده‌چیکارمیکنی‌کلافه‌نمیشی    

ممنون🥰 

ن دیگه پسر 5ساله و دختر 3سالم باهم بازی میکنن تو سر و کله هم میزنن سرشون گرمه، زیاد بهانه بیرون رفتن نمیگیرن 

سومی هم بیاد همبازی جدید 😁

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
🤣 🤣  منم همینجوری بودم  الان چسبیدم ب خونه با دوتا بچه یدونه تو دلم جالبه ک تو حرفای ...

:)

نی  نی  یار  چه  مهربونه   / قدر منو میدونه  / منو تعلیق  میکنه  / بی  عذر  و  بی  بهونه  🙂🙃
آخه‌میدونی‌میبرمش‌یک‌جابندنمیشه‌همش‌بدوبدو‌میترسم‌یک‌کاریش‌بشه

خب حیاط خوبه پارکینگ خونه هم خوبه  

از این سه چرخه ها بگیر بزارش تو اون خودت حولش بده 

نی  نی  یار  چه  مهربونه   / قدر منو میدونه  / منو تعلیق  میکنه  / بی  عذر  و  بی  بهونه  🙂🙃
نه والاکمک که ندارم مامانم فوت کرده خواهرهم ندارم  دیروزیه ساعت گذاشتمش پیش مادرشوهرم رفتم بیر ...

اخی خدا رحمت کنه‌ 

پهد کودک چی ؟؟؟