2777
2789
عنوان

پسریک‌ساله‌من

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 39 پست
منم همینطور همه وسایلمو گذاشتم بالای کمد یا تو کشوها از دستش دراتاقا باید قفل باشه اگه یه لحظه غفلت ...

آخ گفتی منم همین درد و دارم پسر یکسال و نیمه داغون شدم اصلاً یعنی کافیه یه چیزی اشتباهی دم دستش بذارم سر ثانیه به سرعت برق و باد خودشو می‌رسونه تا خرابکاری کنه 😣

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخداخیلی سخته تامیخوام برم به کارم برسم حس میکنه دستشومیاره جلومیگه ازدستم بگیر

آخ‌آخ‌کارکه‌کلا‌تعطیله

لا لا لا لا نخواب دنیا خسیسه                                               برا کم آدمی خوب مینویسه                                               یکی لبهاش تو خوابم غرق خندست‌                                     یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه‌
بخداخیلی سخته تامیخوام برم به کارم برسم حس میکنه دستشومیاره جلومیگه ازدستم بگیر

اره میدونم خدایی  

الهی که بزرگ شه تو پیری  دستگیرت باشه  

نی  نی  یار  چه  مهربونه   / قدر منو میدونه  / منو تعلیق  میکنه  / بی  عذر  و  بی  بهونه  🙂🙃
اره میدونم خدایی   الهی که بزرگ شه تو پیری  دستگیرت باشه  

الهی آمین

بخداانقدرکه به خاطره این بچه دردکشیدم تاحالانکشیده بودم 

مسمومیت بارداری گرفته بودم ازمرگ برگشتم الان هم خودش خیلی اذیت میکنه اصلاخواب نداره 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣🤣🤣🤣وای چقد خندیدممم

اومدم به مادر های خسته رو حیه بدم 🤣

ولی خدایی مادر بودن سخته  

من به مامانم گفتم 

من که نمیخوام مامان شم میخوام بابا شم 😂😂🤣 مامان بودن سخته

نی  نی  یار  چه  مهربونه   / قدر منو میدونه  / منو تعلیق  میکنه  / بی  عذر  و  بی  بهونه  🙂🙃

بااسباب‌بازی‌هم‌سرگرم‌نمیشن‌جیغ‌میکشه‌میخوادبره‌بیرون‌  دارم‌پیرمیشم  

لا لا لا لا نخواب دنیا خسیسه                                               برا کم آدمی خوب مینویسه                                               یکی لبهاش تو خوابم غرق خندست‌                                     یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه‌
الهی آمین بخداانقدرکه به خاطره این بچه دردکشیدم تاحالانکشیده بودم  مسمومیت بارداری گرفته بودم ...

راهی نداره یه کمی   

از این مشکلات کم کنی ؟؟

مثلا یکی بیاد کمکت 

یا روزی یگ ساعت بزاری خونه یکی  

یا بزاری پیش شوهرت 

تا از مشکلات کمم شه  ؟

اومدم به مادر های خسته رو حیه بدم 🤣 ولی خدایی مادر بودن سخته   من به مامانم گفتم  ...

باباهاهم‌خسته‌ان‌همش‌پوووووشک  

بااسباب‌بازی‌هم‌سرگرم‌نمیشن‌جیغ‌میکشه‌میخوادبره‌بیرون‌   دارم‌پیرمیشم    

بابا  

منم که ۲۰ سالمه  هی دوست دارم برم بیرون  

بعدم حیاط داره خونتون 

ببرش حیاط 

مگه پسری میخای باباشی

من نمیدونم 

یکی یه کاری کنه  من مامان نشم 

بابا شم   

🥲

بابای مونث نداریم 🤔🤔؟؟؟

پایامی از طرف  مامانم  😑 دختر منم  ۲۰ سالشه  و همین مشکلاتو دارم 😔 خان ...

🤣 🤣 

منم همینجوری بودم 

الان چسبیدم ب خونه با دوتا بچه یدونه تو دلم

جالبه ک تو حرفای خاستگاری سه تا خواسته مهم داشتم یکیش این بود ک خونه نمیشینم😑

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
بابا   منم که ۲۰ سالمه  هی دوست دارم برم بیرون   بعدم حیاط داره خونتون  ببرش ...

آخه‌میدونی‌میبرمش‌یک‌جابندنمیشه‌همش‌بدوبدو‌میترسم‌یک‌کاریش‌بشه