2777
2789
عنوان

روانی شدم دیگ

170 بازدید | 23 پست

تقریبا یک ساله خیلی حساس شدم حالم بده 

فکر کنم وسواس گرفتم 

کوچیک ترین نامرتبی ببینم یا لکه رو یکی از وسایلام ببینم عصبی میشم حالم بد میشه اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم

هروقت خاهرزاده هام میان خونمون مثلا چیزی رو فرش میریزن داد و بیداد میکنم، خاهرمم هر دفعه ناراحت میشه میزاره میره 

واقعا نمیتونم خودمو کنترل کنم دست خودم نیس

ببینم گوشه رو فرشی تا شده انگار یکی داره خفم میکنه 

یا موقع آشپزی ی قطره روغن یا از مواد غذایی رو گاز بریزه روانی میشم 

همه از دستم خسته شدن

خانواده پرجمعیتم هستیم 

این وسط دارم نابود میشم

همیشه از بس درگیر اینجور چیزام سر درد دارم

الان ی ذره اب رو فرش ریختن تو اتاق نشستم دارم گریه میکنم

کسی مث من هس؟ چیکار کردید ک بهتر شدید؟ 

هزار خطبه هم بخوانند حرام است معشوقه کسی را به دیگری دادن! 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم کجا خوندم یه نوع ویتامین خاصی که کم باشه اینجور مشکلات پیش میاد حتما برو دکتر 

اگه کمبود ویتامین نداشته باشی برو روانپزشک طول درمانش یکساله بعدش خوب خوب میشی

مبتلا به وسواسی عزیزم اولین فرصت برو پیش روانپزشک براحتی با چندتا دارو درمان میشی، به تنهایی محاله بتونی حریفش بشی چون ساختار آنزیمهای مغزیت تغییر کرده و حتما باید دارو مصرف کنی که نرمال بشه وگرنه شدیدتر میشه حالتهات

عزیزم تو همه ی موارد نه اما گاهی سختگیری یه بزرگتر یا استرس و فشار روانی و مسئولیت زیاد باعث ایجاد این حالات میشه 

حتما حتما برو پیش روانشناس قبل از اینکه اوضاع رو بدتر کنی و خودتو بقیه آسیب ببینین 

کمال گرایی تا این اندازه آسیب زننده ست باید کلا تفکراتت و‌دیدت رو عوض کنی 

حساسیت بیش از حد و زوم کردن رو مسائلی که گفتی در بلند مدت عوارض جدی برات داره پس دنبال راه حل باش 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .