2777
2789
عنوان

روانی شدم دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 23 پست
نه فروردین  چطور

یه جا خوندم افراد شهریوری به دلیل کمال‌گرا بودن بیشتر این حالت های وسواس گونه رو دارن 

یه مورد به چشم دیدم گفتم شاید شهریوری 

ولی اصلا نگران نباش حتما برو روانپزشک کل طول درمانش یکساله به چشم تغییرات رو در خودت میبینی راحت میشی به حرف بقیه هم اهمیت نده

یه جا خوندم افراد شهریوری به دلیل کمال‌گرا بودن بیشتر این حالت های وسواس گونه رو دارن  یه مورد ...

😂😂 ببخشید برام بامزه و جالب بود 

من مردادی ام کمال گرام 

تو متولدین همه ی ماه‌ها پیدا میشه به قول شما شاید تو شهریوری ها بیشتر ..

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

😂😂 ببخشید برام بامزه و جالب بود  من مردادی ام کمال گرام  تو متولدین همه ی ماه‌ها پیدا ...

آره به نظرم کمال گرایی اصلا چیز خوبی نیس حالا شاید بعضیا بگن خرافاته و اینا ولی وقتی فرد به دنیا میاد حالت قرار گیری ماه و روز و شب و زاویه تابش نور و ستاره ها و اینا خیلیییی تاثیر دارن

کمال گرایی تو شهریوری ها بیشتره از ماه های دیگه اس

آره به نظرم کمال گرایی اصلا چیز خوبی نیس حالا شاید بعضیا بگن خرافاته و اینا ولی وقتی فرد به دنیا میا ...

کمال گرایی از طرفی باعث پیشرفت همه جانبه میشه اما اگه شاخصش خیلی زیاد باشه مشکل ایجاد می‌کنه مثل همین دوستمون که انشاءالله مشکلشون به زودی برطرف میشه ..

آره واقعا به همین چیزی که شما گفتی (طالع بینی) اعتقاد دارم ..و برام ثابت شده ..

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
آره به نظرم کمال گرایی اصلا چیز خوبی نیس حالا شاید بعضیا بگن خرافاته و اینا ولی وقتی فرد به دنیا میا ...

تو مصر باستان یکی از علوم اون زمان بوده و با همین قرارگیری وضعیت ستاره ها کلی چیزا رو پیش بینی میکردن 

تو مصر باستان یکی از علوم اون زمان بوده و با همین قرارگیری وضعیت ستاره ها کلی چیزا رو پیش بینی میکرد ...

آره کلا جهان با نظم ساخته شده هیچ چیز بی هدف نیست حتی ثانیه بدنیا آمدن یک کودک  

آره کلا جهان با نظم ساخته شده هیچ چیز بی هدف نیست حتی ثانیه بدنیا آمدن یک کودک  

چقدر جالب موافقم عزیزم 

و مثلا بعضی آدما امواج فکریشون به هم نزدیکه و از بحث و تبادل باهم لذت میبرن 

من این حسو به شما دارم ..

چقدر جالب موافقم عزیزم  و مثلا بعضی آدما امواج فکریشون به هم نزدیکه و از بحث و تبادل باهم لذت ...

چقدر خوب  خیلی خوشحال شدم  متشکرم ❤️

منم شدیدا علاقمندم  در مورد موضوعات مختلف بحث کنم عقاید و نظرات رو بشنوم تحلیل کنم در آخر به نتیجه برسم خیلی برام لذت بخشه 

چقدر خوب  خیلی خوشحال شدم  متشکرم ❤️ منم شدیدا علاقمندم  در مورد موضوعات مختلف بحث ک ...

خواهش میکنم عزیزم 

علایق پسندیده و جالبی دارید 

حال دلتون همیشه خوب و خوش باشه 🌺