2777
2789
عنوان

از خانواده شوهرم متنفر شدم 😔

448 بازدید | 16 پست

شوهرم مرد با فكري عه از نظر مالي 

هشت تومن درامدشه اما همينا رو چهار سالي كه كار كرده كلي پس انداز كرده وام گرفته و … حدود ٥٠٠ -٦٠٠ تومن داريم البته با ماشين ها و طلا و همه چي … 

هر چيو داريم بفروشيم انقد ميشه 

خرج هاي عقد و مراسمات هم اكثرا از جيب خودش ميده و خانواده اش خيلي كمك نميكنن منم گله اي ندارم 

پدر همسرم بازنشسته هست ولي از نظر ملك خيلي وضعش خوبه خيلي ، ميتونه يه كاري و شروع كنه يا … 

اما متاسفانه كمكي نميكنن هيچ گاهي همسرمم محبوره كمك شون كنه و ابن ناراحتم ميكنه كه ما واقعا از تفريحاتمون ميزنبم تا جمع سه و نهايتا اينطور ميشه

حتي كالاهايي كه با خانواده شون بود و گردن همسرم فعلن انداختن، چون براي خواهرشوهرم كه بعد من عقد كرد بايد جهاز خارجي بخرن

در حاليكه پدرشوهرم قول دادع بود سه تا كالا ايراني رو بگيره …

نميتونم به همسرمم چيزي بگم ناراحت ميشه 

مثلا اين ماه ٥ تومن عوض پدرش جايي پول داد ، 

خيلي غصه ميخورم ، مادرشوهرمم همش خودشو ميزنه به مريضي و غصه خوردن از وضع تا دل شوهرم بسوزه 

واقعا ازشون بدم اومده نميتونم جلوي خودمو بگيرم اصن و نشون ندم 😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای ابجی من بودی چیکار میکردی دو شیفت تو بیمارستان کار میکرد بیچاره روغنش درمیومد آخرش هرچی پس انداز داشت دومادمون داد به خواهرش واسه مبل و فرش جهازش آخرشم طلاق گرفت خواهرش 

البته آجیم هرچی بکشه حقشه ها ولی خب مثال زدم بدونی

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
بمیرم برای دلت رفتارشون باهات چطوره؟

مادرشوهرم و خواهرشوهرم تا تنها ميشن شروع ميكنن بهم فخر فروختن 

خيلي دلم ميسوزه 

يا اونبار خونه شون بودم پدرشوهرم برگشت به شوهرم گفت فقط ميري ميخوري ميري سركار و دانشگاه مياي هيچي كمكم نميكني 

من بعد يه ماه رفته بودم يه وعده خونشون 

نتونستم اصن نهار و بخورم

اگ حرفشو با شوهرت میزنی بدون جیغ و داد و حرص باشه چون اینجوری شوهرت مقاومت میکنه

مثلن گاهي شوهرم ميگه بيچاره خواهرم 

اتيش ميگيرم ، بهش ميگم عزيزم فك زندگي خودمون باش 

ميبينم بهش بر ميخوره كه ما يه خانواده ايم نميشه نگرانش نباشم 

مثلن گاهي شوهرم ميگه بيچاره خواهرم  اتيش ميگيرم ، بهش ميگم عزيزم فك زندگي خودمون باش  مي ...

نه اینجور وقتا بهتره نگی بفکر زندگی خودمون باش، باهاش همدردی کن بگو اره❤️ تا وقتی بعدا گلایه ای راجبشون میکنی زود از اول جبهه نگیره و باخودش نگه تو همیشه بااونا مشکل داشتی.

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
نرو اصلا خونشون 

دقيقا الان چند وقته نرفتم

امشب با شوهرم بيرون بوديم گفت نمياي خونمون 

گفتم نه راستش يكم كار دارم 

ديدم اصرار ميكنه گفتم بعد اون حرف پدرت معذب شدم شايد دوست ندارن بزار راحت باشن

ديدم ساكت شد و ادامه نداد 

حتي خواهرشوهرم فقط بهم پيام ميداد گاهي بگه امروز رفتم بازار اينو خريدم

كامل ارتباطاتمو كم كردم خيلي كم 

ولي واقعا ازشون بدم اومده

نه اینجور وقتا بهتره نگی بفکر زندگی خودمون باش، باهاش همدردی کن بگو اره❤️ تا وقتی بعدا گلایه ای راجب ...

اره بابد خبلي سياست داشت 

اما گاهي حريف اين دلخوري و تنفرم ازشون نميشم 

دلم ميخاد بتونم خيلي با سياست باشم