2789
عنوان

شوهرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم هرچی مقاومت کنی شوهرت بدتر میکنه یا از تو قایم میکنه...

پیشنهادم بهت اینکه حس خنثی بهش بگیری خودش ادم میشه...

حسمو گفتم

مطمئنم جواب میگیری

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃
😭😭باشه ممنونم

حالا اگه حوصله و موادشو داری پاشو یه کیک خوشمزه بپز یه چایی دم کن شب بیار باهمدیگه بخورید و صحبت کنید به نظرم اول عذر خواهی کن و دیگه راجبش صحبت نکن و توی یه موقعیت مناسب بعدا درباره اش باهاش صحبت کن 

من میدونم شما خانم عاقل و بالغی هستید و از پسش برمیاید❤️

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨
آره بابا دقیقا اشتباست من خودم اوایل نامزدیم گوشی شوهرمو چک می‌کردم ما میدیدم فالوور خانم داره&nbs ...

اره هرچی بیشتر شوهر رو محدود کنیم هم. باعث دعوا وبحث زیاد میشه هم یه جورایی همسرمون متنفر میشه ازما . 

حالا اگه حوصله و موادشو داری پاشو یه کیک خوشمزه بپز یه چایی دم کن شب بیار باهمدیگه بخورید و صحبت کنی ...

شوهرم اخلاقش اینه بعد دعوای سنگین نباید تا فردا بهش نزدیک بشم وگرنه کتک کاری میشه.‌‌....

شوهرم اخلاقش اینه بعد دعوای سنگین نباید تا فردا بهش نزدیک بشم وگرنه کتک کاری میشه.‌‌....

عه خوب بهتره تنهاش بزاری ولی حتما فردا ازش دلش دربیاریا مردا توی این موقعیتا دوست دارن تنها باشن خانما دوست دارن همدم داشته باشن من مادرم وقتی با پدرم دعواشون میشد همیشه تنهاشون می گذاشت بعد از چندساعت میرفت از دلشون ذر میورد

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨
موهامو کشید ک برم بیرون اما نرفتم😭

وای خدایاااا توبرای یک فالوور این کارکردی بعد فکرکردی ازفردامیترسه دیگه نمیکنه نه خواهر ازفرداباهاشون چت میکنه نکنید این کاردودستی بازندگیتون ای خداااا اشتباه من نکن

توباید ریکلس عکس العمل نشون میدادی بازبون خوش میگفتی عزیزم بهت اعتماد کامل دارم ولی دوست ندارم اوناروفالوو کنی باخنده بابغل کردن باشوخی اصلا خودت پاک میکردی میگفتی برات پاک کردم اگه دوباره ببینم باهات قهرم باخنده میگفتی نه باجیغ ودعوا اینجوری فقط بدترکردی چقدرحرصم میگیره شماهارومیبینم اینجوری زندگیتون دستی دستی خراب میکنین😭😭😭

خداجونم کمک کن بتونم بهترین مامان باشم برای این پسرکوچولوی قشنگی که بهم دادی باتمام وجودم عاشقشم عاشقتم😍😍🥰

اسی جان من از تو بیشتر حساسم،بنطرم بیخیال شو اصلا گوشیشو چک نکن،انقدر اعصابت راحت میشه که نگو،بیخیال چرا به خودت حرص مید؟ مخدودش کنی بدتر میشه،مگه مادرشی عزیزم؟پسرا وقتی مجردن،میگن ازدواج کنیم از گیر مامانا راحت بشیم،دوست باش با همسرت،هم اعصاب خودت آرومه و روتون به هم باز نمیشه