2789
عنوان

شوهرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 61 پست
یه سوال،به شوهرت گیر میدی،باخودت نمیگی خودشو واست بگیره فک کنه چه تحفه ایه که همه دنبالشن؟

آخه اخلاقمه دوس دارم کسی که مال کنه فقط منو با فامیل و دخترای آشنا رو داشته باشه نه غریبه😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میدونم سخته ولی بهتر بود یکی دوبار تذکر میدادی بعدش دیگه چیزی نمیگفتی و یه رفتاری نشون میدادی مه واقعا از این بابت ناراختی بنده خدا شاید قصدی هم ندارن نمیشه گفت اما سعی کن بیشتر با رفتار نشون بدی تا با دعوا

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨

عزیزم  با سر و صدا و دعوا هیچ چیز درست نمیشه 

میتونید بشینید حرف بزنید و بههههههه طورررر غیر مستقیم بهشون بگید که زنها  رو کسایی ک دوسشون دارن حساسن و دوست دارن مال خودشون باشه و یه جوری با زبون نرمه به توافق برسید و یکبار برای همیشه این داستانو ببندید بزارید کنار نه اینکه هر دفه با دعوا تمومش کنید ،

میدونم واقعا دیگه دیوونه شده بودم 😭

حالا بابت رفتارت عذر بخواه بعد بهش دلیل کارت و عصبانیت رو بگو هر چند که انگاری زیادی ناراحته که میخواد ببرت خونه بابات میخوای چیکار کنی میری؟

اگه مخالفی ریپ نزن

آخه واقعا یکیشون انگار ه...ر زه بود میدونم نگاه نمیکنه اما بهش میگم میگه مگه چیه😭😔

بهتره باهاش صحبت کنی و روشنش کنی نه دعوا

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨
میدونم واقعا دیگه دیوونه شده بودم 😭

منم مثل تو 

یه دختر هرزه داره تو فامیل میخواد کاری کنه جدامون کنه ولی نمیتونه ... میاد بعد چن روز میبینم پسره آنفالوش میکنه

خدا سقط کنه دختررو 

حالا بابت رفتارت عذر بخواه بعد بهش دلیل کارت و عصبانیت رو بگو هر چند که انگاری زیادی ناراحته که میخو ...

نه فعلا اومدم ت اتاق که شاید آروم شه من نمیرم دوست ندارم خانوادم متوجه ظن

خب نه . منم دارم میگم کار ابجی استارتر اشتباس  

آره بابا دقیقا اشتباست

من خودم اوایل نامزدیم

گوشی شوهرمو چک می‌کردم ما میدیدم فالوور خانم داره 

دعوا راه مینداختم الان بعد 6 سال میگم چقدرر رفتارهای جلفی داشتم🥴🥴🥴🥴

آخه دوبار دیگه سر این موضوع حرف زده بودیم🥺

خب عزیزم اون فکر میکنه برای شماهم عادیه و کار بد و هاصی نمیکنه سعی کن موضوع را براش بازتر کنی بگی عزیزم من ناراحت میشم وقتی اینارا فالو میکنی چون میدونم آدمای خوبی پشت این پیجا نیستن دوست ندارم زندگیمون خراب بشه یا خدایی نکرده از هم بپاشه حتما حتما با لحن خیلی آروم صحبت کن

شماهم سعی کن یکم کمتر حساس باشی چون علاوه بر همسرت بیشتر خودت آسیب میبینی و اذیت میشی خانم گلی❤️