2789
عنوان

شوهرم ...

1011 بازدید | 61 پست

بچها شوهر هی داخل اینستا دخترفالو می‌کنه چند باری دعوا نسبتا بزرگی داشتیم 

این دفه دو هفته بود اصلا پیجشو ندیدم الان دیدم بازم کلی دختر هست میگ ا صلا از قصد نیست الان واقعا جنون بک دست داد چنگ میگرفتمش حتی لباسشو پاره کردم بم میگ تا شب آماده شو باید ببرمت خونه بابات با کلی کتک 

چیکار کنم تقصیر منه؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب فالو کنه!

یعنی چون ادما ازدواج میکنن نباید دختر و خانوما نباید پسر فالو کنن😐😂

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

خودت در خفا دخترا رو انفالو کن راحت 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

نه تقصیر تو نیست  

ماله منم همش داره به ی دختره درخواست میده نمی‌دونم کیه اح

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼

یعنی منظورش اینه ک سندرم دست بی قرار داره

بطور خودکار دختر فالو میکنه؟   

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

اره مقصر خودتی ابجی . ناراحت نشو .ولی خیلی داری سخت میگیری پیام که نداده بهشون . فقط فالو کرده .باید ببینی توی پیجاشون چی دارن؟! اگه عکسای ناجور دارن خب بعدش اونمدفعه اول با مهربونی بعدش با ناراحتی و عصبانیت . خیلی کار بدی کردی چنگ زدی؟! مگه ببخشید معذرت میخام خروس جنگیی؟!