بچها شوهر هی داخل اینستا دخترفالو میکنه چند باری دعوا نسبتا بزرگی داشتیم
این دفه دو هفته بود اصلا پیجشو ندیدم الان دیدم بازم کلی دختر هست میگ ا صلا از قصد نیست الان واقعا جنون بک دست داد چنگ میگرفتمش حتی لباسشو پاره کردم بم میگ تا شب آماده شو باید ببرمت خونه بابات با کلی کتک
مثلا میخواد چیکار کنه باهاشون یعنی میره دایرکت چت میکنه؟اگه اهل این کاره اینستاگرامشو پاکم کنی از یه راه دیگه کرمشو میریزه اونی که ذاتش خراب باشه هرچی محدودش کنی کار خودشو میکنه پس انقد خودتو داغون نکن
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
من واقعا از دوست داشتن زیاد دلم نمیخاد پیجای دختر داشته باشه😭😭😭
یه سوال،به شوهرت گیر میدی،باخودت نمیگی خودشو واست بگیره فک کنه چه تحفه ایه که همه دنبالشن؟
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست