2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۲۲ ۲۳ ...

هم سنیم پس...

اومدم خونه مامانم..بضی وقتا که زودتر میام هی مامانم یهو میگه ازین ب بعد همون بعدظهر بیا انقد زود نیا...یا الان اومدم داداشم میگه چی برام اوردی...بهش از تو کیفم ی شکلات دادم....بعد باز کارتمو دادم از کارتخوان بابام موجودی بگیری اومده هی میگه اگه پل ریخته باشن چقدش برا من منم میگم هیچیش...میگه رمزشو میدونم ۲۰ هزار میکشم میگم من از مامان میگیرم هر چی برداری دستشو محکم زد ب پیشونیم رفت میگه چرا اومدی خونه ما

ای وایییییی چقدر بد 🥲🥲🥲🥲چقدر بی منطق واقعا 

منطق ک بماند یکذره شعور ندارن هیچ کدومشون من انقد ملاحظه میکنم طرفداریشونو میکنم جلو شوهرم یا همه یا همین داداشمو انقد به فکرشم با حال خراب مامانم نبوده دعونشون کردم...اصن نمیگن این حامله اس یا نه ملاحظه کنیم..حالا شوهر مثل مادر نمیشه برا آدم توقعی نیس از رفتاراش ولی مادر و خانواده که باید یکم رحم داشته باشن انقد دل ادمو نشکنن

منطق ک بماند یکذره شعور ندارن هیچ کدومشون من انقد ملاحظه میکنم طرفداریشونو میکنم جلو شوهرم یا همه یا ...

الهی بگردم 

حامله ای؟؟

وایییی بع نظرم تو هم نباید بری اصلا قطع رابطه کنی فک کنم بهتره 

الهی بگردم  حامله ای؟؟ وایییی بع نظرم تو هم نباید بری اصلا قطع رابطه کنی فک کنم بهتره

خودمم همین فکرو کردم...دیگه نمبام جایی که عزت احترام آدم نکنن نیام بهتره...همون خونه خودم هر جور باشه از پس خودم بر میام...هر چند شوهرمم ادم ملاحظه گری نیست ولی ازینا بهتره...وقتی میبینه ناراحت شدم سریع از دلم درمیاره...یا الان درآمدش کمه اگه ن هر روز غذا اماده میخرید ولی الان سه چهار روزی ی بار میخره...مامانم ک نمیگه اصن چی میخوری بیام غذا درست کنم یا ی وعده دعوتم کنه اصصصلا 

من ک جلوشوهر م هیچی نمیگم...میشه این حرفارو ب شوهر گفت؟کلی سرکوفت آدم میزنن...از اول ک تو عقد بودمم همینجور رو مخم بودن اذیتم میکردن که چرا نمیبرنت برو خونه اجاره کن...

خودمم همین فکرو کردم...دیگه نمبام جایی که عزت احترام آدم نکنن نیام بهتره...همون خونه خودم هر جور باش ...

اره حق داری نمیشه اینجوری ب شوهر گفت 

آخی واقعا بعضی از پدر و مادر نمیدونم چرا اینجورین حامی بچه شون نیستن