2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👍🥲اره بخدا غربیه ها بیشتر به درد آدم میخورن تا فامیل و آشنا ها

بخدا مامانم با رفتاراش و اخلاقاش خیلی از کارای زندگیمو بهم زد...ولی الان بازم میگه شوهر تو بدرد نمیخوره

♥️💋زنده باشی  نه من مجردم 🙂

موفق باشی عزیزم...مجردی خیلی خوبه اگه ادم خانواده فهمیده ای داشته باشه...با خانواده بی درک و فهم هم ازدواج هم مجردی کلا زندگی رنج آوره

بخدا مامانم با رفتاراش و اخلاقاش خیلی از کارای زندگیمو بهم زد...ولی الان بازم میگه شوهر تو بدرد نمیخ ...

🥲🥲😐بازم شوهر تو با این کارای مامانت و... اینا چیزی نمیگه 

خداییی اصلا یعنی چی اصلا آدم رفت و اومد نکنه دردسر کمتر داره 

💋♥️فدات آخخخخ😑😑خدایییی خیلی بده کارشون کاش باهاشون رف و آمد نکنید اینجوری فک کنم آرامش بیشتری دا ...

الان دلم میخاد برگردم خونم...اومدم تو اتاق....ولی نمیدونم ب شوهرم چی بگم چرا برگشتم...یا اژانس بگیرم برم یا به خود شوهرم زنگ بزنم بیاد

موفق باشی عزیزم...مجردی خیلی خوبه اگه ادم خانواده فهمیده ای داشته باشه...با خانواده بی درک و فهم هم ...

قربونت برم فدای تو💋♥️

اره واقعا اصلا آدم خانواده بی فرهنگ و بی منطق داشته باشه یعنی آدم با یه ادم بد هم ازدواج کنه بازم بهتره اینک با خانواده بی منطق باشه 

🥲🥲😐بازم شوهر تو با این کارای مامانت و... اینا چیزی نمیگه  خداییی اصلا یعنی چی اصلا آدم رفت ...

بیشتر وقتا میگه ولی من همش طرفداری خانوادمو میکنم میگم اونا خیلی هم هوامو دارن هه..فقط دیگه نمیخام بیام..قبلا ک داداشم سربازی بود خوب بود ولی این بااین اخلاقش و دست بزنش اینجاس خونه جهنمه مامانمم پشتش در میاد همیشه دیگه بدتر

قربونت برم فدای تو💋♥️ اره واقعا اصلا آدم خانواده بی فرهنگ و بی منطق داشته باشه یعنی آدم با یه ادم ...

خدا خیرت بده عزیرم🌹🌹🌹🌹سبک شدم پای صحبتم نشستی❤️

بیشتر وقتا میگه ولی من همش طرفداری خانوادمو میکنم میگم اونا خیلی هم هوامو دارن هه..فقط دیگه نمیخام ب ...

وایییی من اگر جای شما بودم هیچ وقت طرفداری خانودم رو نمیکردم 

واقعا داداشت آدم نمیدونه چی بگه من اگر جات بودم خفش میکردم یعنی چی الان باید بیاد ببینه خواهرش چیزی لازمه داره نداره بعددالان وظیفه داداشت شما رو برسونه خونتون