2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم  حامله ای؟؟ وایییی بع نظرم تو هم نباید بری اصلا قطع رابطه کنی فک کنم بهتره

اصن نمیان ی سر بزنن ازم بهونه شون اینه راه دوره...حالا یک ربع راهه...من ک تا وقتی حامله نبودم اصلا از کسی کمک نخاستم الانم ک نمیتونم غذا درست کنم نمیگم بیاین کمکم...مامانمم همیشه میگفت تو کمک ما نکردی ماهم به دردت نمیخوریم..یادش نیس دیابت گرفت من همش کمکش بودم اون همش دراز بود...

اسم انتخاب کردید🤩🤩😍 پدر و مادرت میدونن حامله ای بعد هیچکاری برات انجام نمیدن واقعا ک😑😑😑

دختر باشه یا نگار یا نیکا..پسر هنوز اسم مطمعن نیستم چی ماهان نیما دوس دارم ولی نمیدونم 

اره عزیرم میدونن الانم سونومو رو سی دی برام انداختن اومدم اینجا نگاه کنم بعد آبجیم میگه مامان بیا بچه رو ببین میگه دلم به شور میفته از بچه

اصن نمیان ی سر بزنن ازم بهونه شون اینه راه دوره...حالا یک ربع راهه...من ک تا وقتی حامله نبودم اصلا ا ...

وایییی چقدر بد این کارشون واقعا ک این کارشون واقعا باعث میشه بعدا شوهرت مثلا یه چیزی بشه شوهرت این 

موضوع رو هی به روت بیاره 

مادر شوهر اینا نمیان کمکت کنن؟

اره حق داری نمیشه اینجوری ب شوهر گفت  آخی واقعا بعضی از پدر و مادر نمیدونم چرا اینجورین حامی ب ...

مامان خانومم تا تق ب توق میخوره میگه طلاق بگیر طلاق بگیرم بیام با تو پسرت دیوونم کنید...همشم طرفداری پسرشه...اصن میگم زد تو سرم میگه اون ی حرفی میزنه تو ناراحت نشو...سریع رفت مغازه برا پسرش کیک خرید اومد...حالا خوبه ۲۶ سالشه پسره ۱۲ سالش نیست

دختر باشه یا نگار یا نیکا..پسر هنوز اسم مطمعن نیستم چی ماهان نیما دوس دارم ولی نمیدونم  اره عز ...

ای جان چقدر قشنگه اسمایی ک انتخاب کردی😍

واییییی یعنی چی دلم شور میفته 

بخدا من اگر جات بودم دیگ اسمشونم نمیوردم خداییی این چیه اخه به جای اینکه الان بهت دلداری بدن بهت برسن .....بدتر تو دلت رو خالی میکنن😑😑

وایییی چقدر بد این کارشون واقعا ک این کارشون واقعا باعث میشه بعدا شوهرت مثلا یه چیزی بشه شوهرت این&n ...

از خانواده شوهر ک هیچ توقعی نیس ن اونام اصلن رفت و امد نداشتن الانم نمیان دیگه...خودمم زیاد نمیرم اونجا...ولی همین واسه دخترا خودشو همیشه کمک بودن یکسر ه غذاشون و کارا خونه دختراشونو میکردن

مامان خانومم تا تق ب توق میخوره میگه طلاق بگیر طلاق بگیرم بیام با تو پسرت دیوونم کنید...همشم طرفداری ...

واییییییی من فک کردم پسرش ۸ سالش 

‌نگا نگا به جای اینکه از شما طرفداری کنه از پسر خرس گنده طرف داری میکنه واقعا ک 

بع جلی اینکه برا تو شیر این چیزا بگیره حامله ای یه دفه دلت نخواد  برا اون میگیره😑😑😑

🥺🥺الهی بگردم برات کاش آجی من بودی یا پیشت بودم ۲۴ ساعت مثل خواهر خودم ازت مواظبت میکردم 🥺🥺

ای جان چقدر قشنگه اسمایی ک انتخاب کردی😍 واییییی یعنی چی دلم شور میفته  بخدا من اگر جات بودم ...

مرسی عزیزم...

خیلی ی حرفایی میزنن من خیلیاشو توجه نمیکنم اگه نه دود از سرم بلند میشه

واییییییی من فک کردم پسرش ۸ سالش  ‌نگا نگا به جای اینکه از شما طرفداری کنه از پسر خرس گنده طرف ...

کاش من شانس ی ابجی یا ی دوست خوب از نزدیکو میداشتم...خیلی تنهام

مرسی عزیزم... خیلی ی حرفایی میزنن من خیلیاشو توجه نمیکنم اگه نه دود از سرم بلند میشه

💋♥️فدات

آخخخخ😑😑خدایییی خیلی بده کارشون کاش باهاشون رف و آمد نکنید اینجوری فک کنم آرامش بیشتری داری