2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 124 پست
چجوری میشه شناخت اخه؟

به عنوان یه اصفهانی 

میگم که با اصفهانیا وصلت کن 

🌿نمیگم بدن ولی بالاخره فرهنگا فرق داره 

پس فردا تو بچه داری که کمکت کنه یا.... شهر غریب بودن سخته

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری میشه شناخت اخه؟

رفت و آمد و مسافرت

خب شما وقتی یه هفته خونشون بمونی مشخص میشه اخلاق و رفتارش چطوره

یا سعی کن بعضی وقتا عصبانی یا ناراحتش کنی ببینی واکنشش چیه

زود عصبانی میشه یا آرومه

مرسی گلم

یعنی مثلا تو اصفهان به این بزرگی پسر نبود؟!  همه میان با پسرا اصفهانی ازدواج میکنن چون مذهبی باآبرو خانواده دار وخوبن بعد تو میری با یکی دیگه از شهر دیگه!!!! صمنا دخترعمه دخترخالم با ترکها وصلت کرد آبرو براش نذلشتن تو عقدم طلاقش دادن بدون یه هزاری!

چرا طلاق آخه.  منم شهر غریبم اول سخت بود بعدش عادی شد برام مهم اینه شوهرت چطور باشه . من ک راضی ام 

عاشق زندگیمم عاشق دخترامم عاشق همسرمم بابت این نعمت هام هرروز و هرروز شکر گذار خداوند مهربانم هستم خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت  😍...     آقایون لطفا درخواست دوستی ندهید🙏

همسر منم تبریزیه و من خیلی ازش راضی ام اما خانوادش متعصب ان و خیلی قدیمی فکر میکنن خیلی عذاب آوره

مثلا میگفتن چون من تازه عروسم حق ندارم برم بیرون ولی همسرم مشکلی نداشت و من میرفتم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
اسی به نظرم دوسش داری ازدواج کن من به اختلاف فرهنگ زیاد اعتقاد ندارم محمد منم ترکه من با همشهری های ...

😍عزیزم ایشالا همیشه درکنار هم خوشبخت باشید