2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 124 پست
این فرهنگ ک میگین به غیر از زبونشون چیاهست دیگ که تو دوتا انسان متفاوته؟ 

راست میگ فدهنگا متفاوته

تورکا اصولا با خودشون خیلی خوب میسازن و رسم هاشون هم فرق داره 

مثلا تبریزیا جهاز کامل با دختره و باید بهترین جهاز و بیارن 

مراسم عقد و خرید عقد داماد و بله برون و حنابندونم با دختره کامل

خرید پسر تو عروسی ام با دختره

غربت و دور بودن از پدر و مادر و خانوادت رو در نظر بگیر  زبون اون ها رو متوجه میشی؟  تو ش ...

اره سخت که هست ولی دوست داشتن چی 

یعنی هم باید منطقی فک کرد هم احساسی واقعا سخته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترک ها ادمای خوبی هستن ما چنتا همسایه داریم واقعا دلسوزن ولی برای وصلت ترک با ترک بهتره چون هم زبونشون نیستی ممکن ی چیز بگن نفهمی بعد برات مشکل پیش بیاد

اگر چادر به سر داری ولی از زیر آن چادر به یک دیوانه خندیدی به انسان بودنت شک کن، اگر قاری قرآنی ولی در درک آیاتش دچار شک و تردیدی به انسان بودنت شک کن....
راست میگ فدهنگا متفاوته تورکا اصولا با خودشون خیلی خوب میسازن و رسم هاشون هم فرق داره  مثلا ت ...

فکرکنم داماد فقط کت و شلوارشو می‌پوشه پا میشه میاد عروسی .

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
اینکه بگه حق نداری تنهایی بیرون بری می‌شه حساسیت؟عجب

اون جوگیری اولشه بعدش درست میشه شوهر منم ماه های اول میگفت نرو الان میگم پاشو بریم خرید میگ خسته ام ماشین و بردار خودت برو ولی زیاد دیر نیا😂😐

این فرهنگ ک میگین به غیر از زبونشون چیاهست دیگ که تو دوتا انسان متفاوته؟ 

ما فامیلمون شوهرش ترک اتفاقا شوهرش خوب ولی از سمت خانواده شوهرش خیلی اذیت شد بخاطر همین از تبریز اومدن تهران

اگر چادر به سر داری ولی از زیر آن چادر به یک دیوانه خندیدی به انسان بودنت شک کن، اگر قاری قرآنی ولی در درک آیاتش دچار شک و تردیدی به انسان بودنت شک کن....

استارتر یه چیز بگم من جای تو بودم قبول نمی‌‌کردم چون مسئله‌های اعتقادی برای من خیلی مهمن اگه بخوام با یکی ازدواج کنم که شهرش و فرهنگش از من دوره حداقل باید تفکرات سالمی داشته باشه که بتونم بقیه رو نادیده بگیرم اما وقتی نه شهرش بهم می‌خوره نه فرهنگش و همچنین تفکرات خیلی بسته‌ای داره دیگه دلمو به چی خوش کنم.

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

چیزی که تا الان دستگیرم شده از ترکا اینه که : باید پیششون خیلی زرنگ باشی وگرنه لنگ میمونی جاری یا مادر شوهر و...قورتت میدن 

چشم و هم چشمی دارن ، پس باید همیشه در حال تلاش برای بالا بردن خودت باشی ، جا بمونی خوب نیست 

بریز و بپاش دارن ، مخصوصا تو مهمونیا و مراسم

شوخ و با مزن ، غیبت هم زیاد میکنن متاسفانه 😂 

من خودم تبریزیم نخورید منو

اما به شدت معتقدمممممممممم

از ترکا دختر بگیر ولی دختر نده

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️