2777
2789
عنوان

خواستگار

1175 بازدید | 124 پست

من خودم اصفهانم یه خواستگار دارم از تبریز 

بنظرتون سخته رفتن به یه شهردیگ؟ واینک چجوری میشه شناخت پسری رو که از یه شهر دیگس ؟ من دختر عمه هام به شهر دیگ ازدواج کردن الان طلاق گرفتن پسرا هردشون دست بزن داشتن یعنی نمیشه شناخت طرفو؟ درکل ازدواج بایه شهر دیگ نتیجش طلاقه؟؟ 

نه قرار نیست همیشه نتیجه طلاق باشه و بد باشه 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

نه لزوما . ولی با توجه به فرهنگهای متفاوت ممکنه سخت باشه . خیلی دقت کن . زمان بزار برای شناخت .زود عقد نکنید

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نتیجش صددرصد طلاق نیست

اونایی که طلاق گرفتن،ادمشون خوب نبوده

ربطی به شهر نداره که

اما تفاوت فرهنگی اذیت کننده هست

مثلا من شیرازی هیچوقت نمیتونستم با یه ادم از قم یا مشهد ازدواج کنم(به دلیل افراد مذهبی قم و مشهد و فرهنگ خانوادگی خودم)

ببین خودتون چه مدلی هستین

وگرنه همسرم من و همسر دوستام از شهر های دیگه هستن و خوشبخت هستیم

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

نمی شه نسخه کلی پیچید اما فرهنگ ها خیلی متفاوت هست خیلیییییی 

و اینکه تا کامل از لحاظ فرهنگی و اجتماعی همدیگه رو نشاسید ازدواج معقولانه ای نخواهد بود 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
نه لزوما . ولی با توجه به فرهنگهای متفاوت ممکنه سخت باشه . خیلی دقت کن . زمان بزار برای شناخت .زود ع ...

اهوم ولی میشه گفت همه چیز به قسمت بستگی داره؟

نه ممکنه ادم با پسرعموی خودشم ازدواج کنه اخرسر طلاق بگیره

دوسته من از ایلام به آمل رفته،یه مسافت خیلی طولانی

چندماه یکبار خانوادشو میبینه

ولی چون خودش انتخاب کرده راضیه از این وضعیت

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
چجوری میشه شناخت اخه؟

سخته باید خیلی تحقیق کنید و زمان آشنایی و نامزدی زیاد باشه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

رفت و آمد کنین بعد عقد کنین بعد عقدم خواهشا رابطه نداشته باش تا عروسی...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

تورکا خیلی عالین چه مرداش چه زناش البته نه هر تورکی ولی ترکایه تبریز محشرن ینی نیست دست و دلباز تر و مهمون نواز تر و مهربون تر از تورکا تبریز

خیلی ام به زن و زندگیشون اهمیت میدن و کم نمیزارن براشون

خودت میدونی ولی فرهنگتون خیلی باهم متفاوت

اگر چادر به سر داری ولی از زیر آن چادر به یک دیوانه خندیدی به انسان بودنت شک کن، اگر قاری قرآنی ولی در درک آیاتش دچار شک و تردیدی به انسان بودنت شک کن....
نتیجش صددرصد طلاق نیست اونایی که طلاق گرفتن،ادمشون خوب نبوده ربطی به شهر نداره که اما تفاوت فرهنگ ...

اون که خیلی حساس واسه طرز پوشش واینا ولی خب من زیاد مشکلی بااین قضیه ندارم اما میترسم زیادی حساس باشه