2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 124 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون که خیلی حساس واسه طرز پوشش واینا ولی خب من زیاد مشکلی بااین قضیه ندارم اما میترسم زیادی حساس باش ...

نگو مشکلی ندارم

حساس بودن و گیر دادن به پوشش طرف مقابل از شکاک بودن یک مرد هست

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
تورکا خیلی عالین چه مرداش چه زناش البته نه هر تورکی ولی ترکایه تبریز محشرن ینی نیست دست و دلباز تر و ...

دست و دلباز؟؟؟؟!!!

خسيس تا از ترك هاي تبريز نيست

اصلا هم از مهمون خوششون نمباد

تميز هستن و وسواسي

مردهاشون تعصبي

زن ها كمي چشم و هم چشمي

تورکا خیلی عالین چه مرداش چه زناش البته نه هر تورکی ولی ترکایه تبریز محشرن ینی نیست دست و دلباز تر و ...

ولی خب خیلی هم غیرتی هستن  ، این آقا پسر به من میگه حتی تنهایی اجازه نداری بیرون بری

نه همیشه هم که تهش بد نیست ، عمه من با یکی هفت پشت غریبه ازدواج کرد باطن زندگیشونو نمی‌دونم اما ظاهر زندگیشون واقعا خوبه ماشاالله یه جوریه که خیلی با روحیات من سازگاری داره الان شوهرش تو همه موردها ازش حمایت می‌کنه و این خیلی خوبه. البته خب ما تو زندگیش نیستیم امیدوارم باطنشون خوب باشه. 

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
ولی خب خیلی هم غیرتی هستن  ، این آقا پسر به من میگه حتی تنهایی اجازه نداری بیرون بری

ببین اون ربطی ب قومیت نداره پسری ک رو ناموسش حساس نباشه باید شک کنی بهش الان همسر من لر یاسوجه ولی بازم خیلی غیرتیه

ولی خب خیلی هم غیرتی هستن  ، این آقا پسر به من میگه حتی تنهایی اجازه نداری بیرون بری

اوه ، ما ترک داریم ولی اینطوری نیستن اصلا . اینا صددرصد خانوادش اینطورین 

لطفا یکم زیادی فکر کن به این قضیه . به حجاب و تنهایی بیرون رفتن بخواد خیلی گیر بده بعدا اذیت میشید

ببین اون ربطی ب قومیت نداره پسری ک رو ناموسش حساس نباشه باید شک کنی بهش الان همسر من لر یاسوجه ولی ب ...

اینکه بگه حق نداری تنهایی بیرون بری می‌شه حساسیت؟عجب

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

اسی به نظرم دوسش داری ازدواج کن من به اختلاف فرهنگ زیاد اعتقاد ندارم محمد منم ترکه من با همشهری های خودم تفاهم نداشتم ولی با محمد انگار همه چی ما برای هم ساخته شده از اول خیلی هم مهربونن ترک ها

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎