2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 124 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی مثلا تو اصفهان به این بزرگی پسر نبود؟!  همه میان با پسرا اصفهانی ازدواج میکنن چون مذهبی با ...

قرار نیس همه ترک ها بد باشن به نظرم بهتر از اونا وجود نداره

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
یعنی مثلا تو اصفهان به این بزرگی پسر نبود؟!  همه میان با پسرا اصفهانی ازدواج میکنن چون مذهبی با ...

هست پسر 😐ولی مگ آشنایی دو طرف دست خودشونه؟ 

نمیشه نظر کلی داد چون دختر خاله هام با هر پس اصفهانی بودن قصدشون فقد دوستی و ....

همسر منم تبریزیه و من خیلی ازش راضی ام اما خانوادش متعصب ان و خیلی قدیمی فکر میکنن خیلی عذاب آوره م ...

دقیقا اینم همین حرفو میزنی ک تازه عروس نباید تنهایی جایی بره

دقیقا اینم همین حرفو میزنی ک تازه عروس نباید تنهایی جایی بره

خب به دردت نمیخوره به نظرم من خانواده شوهرمو تحمل میکنم چون شوهرم خیلی خوبه تو قراره دلت به کی خوش باشه؟

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
گف اخلاقم اینطوریه 

اشتباه نکن 

این ادم شکاک هست 

فردا پس فردا بهت میگه با کی برو با کی نرو

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
یعنی ممکنه پشیمون بشم؟

هیچ کسی کامل خودشو نشون نمیده نیمه ی پنهان داره اول خوب بررسی کن امتحان کن چجور ادمیه

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست