2789
قربونت برم والا چی بگم چندماه پیش لاپرا وهیسترو شدم متوجه شدم فقط یه لوله دارم اون یکی مادرزادی مسدو ...

جاری منم یه لوله داشت ...هم تنبلی ...دوبار ناخواسته باردار شد...هیچ چیزی غیرممکن نیست 

خدایا🙏شکرت 
جاری منم یه لوله داشت ...هم تنبلی ...دوبار ناخواسته باردار شد...هیچ چیزی غیرممکن نیست

میدونم اخراش میشها.ولی کاش خدا الان بهمون بده تا ذوقشو داریم تاجوونیم...

نــور شدم،‌واسـه خودم تـو هـر تــاریکی :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خوبی؟

دیدم در مورد iui نوشته بودین من چهار ساله اقدامم بدون هیچ مشکلی هم خودم و هم همسرم همه چیزمون خوبه ولی متاسفانه نتیجه نداره🥺شما باردار شدین با ای یو ای؟

چطور بود؟ممنون میشم راهنماییم کنی

سلام عزیزم خوبی؟ دیدم در مورد iui نوشته بودین من چهار ساله اقدامم بدون هیچ مشکلی هم خودم و هم همسرم ...

بله من با iui باردار شدم ...از وقتی ک پریود میشی باید ب پزشکت مراجعه کنی ..یه سری سونو و دارو داره ..و در آخر هم اگه همه چیز اوکی باشه از همسرت نمونه اسپرم میگیرن و تزریق میکنن انتهای رحمت ..اصلا سخت نیست و درد هم نداره..مثل معاینه ک انجام میدی ...کلا ۵ دقیقه شاید هم کمتر طول میکشه ...

خدایا🙏شکرت