2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 49 پست
وقتی باهات صحبت میکنه تو مدیریت کن نزار صحبتش به سمت چیزهای غیر درسی کشیده بشه  اگه قصد ازدواج ...

چقد شما خوبیددد

ب خدا همین الانشم مکالمه رو من مدیریت میکنم وگرنه تا الان هزار بار هر حرفی میزد دوس ندارم اون بدونه ازش خوشم میاد یا بدونه به راحتی میتونه صاحب قلب من بشه دوس دارم حد و حدود خودشو بدونه و بدونه ک من ادم رابطه ی خارج از عرف نیستم چون اون دیدش بهم عوض میشه اگه راحت به دستم بیاره 

به نظرتون با سردی ها و دوری های من ممکنه اگه قصدش ازدواج باشه منصرف بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنی خودش دلش بخواد با یه دختر که ازش اینقد کوچیک تره ازدواج کنه؟میدونه تک فرزندم 

اره چرا که نه 

البته اگه واقعا قصدش ازدواج باشه 

شما اگه یه وقتی در مورد ازدواج حرفی زد بگو باید زیر نظر خانوادم باشه

مواظب باش چطور باهاش رفتار کنی یه وقتی نگه قصد ازدواج دارم ولی قبل اینکه مطرح کنیم یه مدت باهام باشیم تا با خلق و خوی هم آشنا بشیم بد مطرح کنیم 

چقد شما خوبیددد ب خدا همین الانشم مکالمه رو من مدیریت میکنم وگرنه تا الان هزار بار هر حرفی میزد دوس ...

اکه دوستون داشته باشه و قصدش ازدواج باشه و نیتش خیر باشه امکان نداره از ذهنش پاک بشین حتی اگه جواب منفی بشنوه

اره چرا که نه  البته اگه واقعا قصدش ازدواج باشه  شما اگه یه وقتی در مورد ازدواج حرفی زد ...

واقعااا؟اخه اینجوری بگم فک میکنه هلاک ازدواج باهاشم و دوس دارن سریعععععع خانواده هامون بدونن 

در ضمن مگه میشه بدون شناخت با شخصیت و خلق و خو و اخلاق من بیاد پیشنهاد ازدواج بده اون هیچ شناختی از اخلاق من نداره

اکه دوستون داشته باشه و قصدش ازدواج باشه و نیتش خیر باشه امکان نداره از ذهنش پاک بشین حتی اگه جواب م ...

اخه دوس داشتن بدون شناخت بدون اینکه بدونیم دیدمون به زندگی چطوره نوع زندگیمون وووو... چطوره ایجاد نمیشه که

واقعااا؟اخه اینجوری بگم فک میکنه هلاک ازدواج باهاشم و دوس دارن سریعععععع خانواده هامون بدونن  ...

با این نظریه اگه هر کسی بخواد ازدواج کنه باید اول باهم باشن همو بشناسن بد مطرح کنن بین خانوادها ؟ 

اون بنده خدا یه شناخت نسبی داره وقتی با خانواده مطرح شد تحقیقات اولیه انجام شد یه مدت تعیین کنید برا شناخت بیشتر زیر نظر خانواده ها 

اخه دوس داشتن بدون شناخت بدون اینکه بدونیم دیدمون به زندگی چطوره نوع زندگیمون وووو... چطوره ایجاد نم ...

دوست داشتن اولیه ایجاد میشه دل شما اونو میپسنده برا شناخت دقیقتر و بیشتر اون میاد خواستگاری شما دلیلی نداره سریع جواب بدید یه مدت تعیین میکنید برا شناخت بیشتر 

اینم بگم شناخت ۱۰۰ درصد هیچ وقت حاصل نمیشه حتی تو ۲۰ سال زنوگی کردن

ولی میشه یه شناخت نسبی از طرفت حاصل کرد 

چیکار کنم که واقعا توی ذهنش جذاب باشم؟

پس واقعا دوسش داری و تو دلت هست اونم متوجه شده احتمالا ،فقط شما نمیخواید بروز بدی اون‌متوجه بشه دوسش داری 

حدس میزنم بهش عادت کردی که هر روز در تماس هستید ولی یه ترسی ته دلت هست ازارت میده

اگه کسی دوست داشته باشه واقعی مطمئن باش براش جذابی 

بنظر بنده شما خود واقعیت باش که اون خود واقعیتو بپسنده

سلام فقط اومدم بگم  یه نکته مهم رو درنظر بگیر ...اینکه دلیل جداییش چی بوده .....خیلیییی مهمه از خودش بپرس از دیگران هم بپرس ،،، واینکه اختلاف سنی مهمه تفاوت دو نسل با تفکرات متفاوت  گاهی وقتا این تفاوتها غیر قابل تحمل میشه. ....مراقب باش...

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
پس واقعا دوسش داری و تو دلت هست اونم متوجه شده احتمالا ،فقط شما نمیخواید بروز بدی اون‌متوجه بشه دوسش ...

چقد خوب و عالی راهنماییم کردید خدا خیرتون بده خیلی خیلی ممنونم ازتون ب خدا خیلی نیاز داشتم ب راهنمایی از خدا میخوام به تموم ارزو هاتون برسید چون خیلی ماهید