2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

247 بازدید | 49 پست

تو چنتا تایپیک قبلیم در مورد استادم گفتم 

استاد مشاورمه و هرررر روز میخواد بهش زنگ بزنم حتی زمانی ک کاری نداره من وقتی میبینم هیچ سوال درسی ندارم الکی میرم سوال پیدا میکنم بپرسم تا مبادا بحث به حاشیه بره ولی تا فرصت میشه میگه امروز به نظر خسته میای صدات خستس یا کاش بیای دانشگاه هم من تورو ببینم هم تو منو یا مثلا میگه نگران هیچی نباش تا اخرش خودم پشتتم و از هیچ کمکی دریغ نمیکنم از هیچی تو این دنیا نترس چون تو منو کنارت داری وووو.... من هی تفره میرم و سریع یه سوال درسی میپرسم تا بحث رو عوض کنه . واقعا نسبت بهش یه جوری شدم درسته مجرده ولی واقعا از اینکه اینقد باهام صمیمی میشه ناراحتم اصلا نمیدونم قصدش چیه واقعا رک و راست هم نمیگه شایدم من هنوز بهش اون اجازه رو ندادم اما همش باهاش احساس خطر میکنم ب خدا دارم دیوونه میشم بهم بگید به نظر شما قصد بدی داره و میخواد سو استفاده کنه؟ 

اینطور به قضیه نگاه کن که این ادم ممکنه به ۱۰۰ تا دانشجوی دیگه هم همینا رو بگه

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینطور به قضیه نگاه کن که این ادم ممکنه به ۱۰۰ تا دانشجوی دیگه هم همینا رو بگه

دقیقا از همین موضوع میترسم اما رفتارش با هم کلاسی ها و دوستای دیگم خیلی مغرورانس 

نمیدونم میترسم ادمی باشه ک بخواد سو استفاده کنه

چرا استادای زمان ما همشون پیر بودن بخشکی شانس  لعنت به بخت سیاه😂

والا اینم نزدیک چهل سالشه و قبلا زن داشته طلاق داده 15 سال پیش .خیلی برام سواله که تو 15 سال چطور مجرد مونده

والا اینم نزدیک چهل سالشه و قبلا زن داشته طلاق داده 15 سال پیش .خیلی برام سواله که تو 15 سال چطور مج ...

🤔

شاید از تو خوشش میاد.احتمالش زیاده

شایدم ترسیده از رابطه جدید ولی چون ارت خوشش میاد نمیتونه رهات کنه

شایدم دوست داشتنش نوع برادرانه داره و میخواد حفره های ذهنیش رو با توجه بهت پر کنه

رفتارش طبیعی نیست به نظرم

بزار یه قدم بیاد جلو تا بررسیش کنی...

چرا استادای زمان ما همشون پیر بودن بخشکی شانس  لعنت به بخت سیاه😂

مجردای زن طلاق دادن دیگه فیلشون یاد هندستون میکنه با دخترایی که از خودشون 15 سال کوچیک ترن باشن

انقدر خودتو عذاب نده مستقیم باهاش صحبت کن بگو من میخوام رابطمون استاد و شاگردی باشه. اگه نیت خوبی داشته باشه میگه نه من ازدواج میخوام و اینا بگو با خانوادم صحبت کن الکی کشش نده که به خودت و درس هات لطمه بزنه اگه هم که کلا نمیخوای مستقیم بگو اقای فلانی من از حرفاتون معذب میشم لطف کنین با من مثل بقیه بچه ها صحبت کنین تمام

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
🤔 شاید از تو خوشش میاد.احتمالش زیاده شایدم ترسیده از رابطه جدید ولی چون ارت خوشش میاد نمیتونه رها ...

میدونی بهش میگم استاد ناراحت میشه میگه تو الان درست داره تموم میشه و من هیچ کلاسی با تو ندارم و استادت نیستم 

توی چت خیلی احتیاط میکنه و پیام هاش خیلی مودبانست اما پشت تلفن به بهانه های مختلف میخواد صمیمی شه از پرسیدن شغل پدر مادرم گرفته‌وووو .... اصرار میکنه که هر ساعتی دوس داشتم بهش زنگ بزنم و هزار بار میگه که من ازت خوشم میاد که اینقد برات وقت میذارم چون خیلی دختر با حیا و خجالتی هستی و از دخترای پررو خوشم نمیاد 

من فقططططط حرفو عوض میکنم  و درسی میپرسم به قران دیگه دیوونه شدم تا میام بحرفم عکس پروشو عوض میکنه استوری های راجع به تنهایی و با تجربه شدن و با ادمای درست حسابی بودن میذاره نمیدونم قصدش چیه فقط منو ترسونده

انقدر خودتو عذاب نده مستقیم باهاش صحبت کن بگو من میخوام رابطمون استاد و شاگردی باشه. اگه نیت خوبی دا ...

چطور بهش بگم نمره ی پایان نامم دستشه میدونی واسه گرفتن ازمایشگاه خرید مواد ووو چقد هزینه کردم یدونه تو شورا پروپوزالمو تایید نکنه الکی ایراد بگیره یه ترم دیگه بهم تمدید میزننن ده میلیون شهریمه 

چهار تا مقاله که سرش کلی هزینه کردم و سرنوشت ام تو دکتری بهش وابستس دست اونه 

6 اسفند کنکور دکتری دادم مصاحبم دست اونه چون با استاداایی که مصاحبه میگیرن مچه 

الان چطور میتونم بگم فقط میخوام رابطمون در حد استاد دانشجو بمونه چون من فقط به درسم به فارغ التحصیلیم به هزینه هایی که کردم فک میکنم نه به اون . 

یه سوال کنم رک بگو دوسش داری دیگه اگه نداشتی اینقدر تو فکرش نبودی درسته؟

به خدا هر کس دیگه جای من بود تو فکرش بود 

بذار راستشو بگم اولش خیلی ازش خوشم می اومد قد بلند خوش تیپ خوش قیافه دکتر ووو...‌ ولی از وقتی میبینم اینقد راحت باهام صمیمی میشه و میخاد نزدیک شه حس بدی بهش میگیرم 

اگه مودبانه تر از اینا می اومد حتما بهش فرصت میدادم چون ته دلم خیلی جذابه خیلی چیزا ازش یاد میگیرم اون منو بالا میکشه خودش دانشیاره با چنتا مقاله و جمع کردن رزومه برای من سرنوشت علمی منو تغییر میده اما نمیخوام خودمو فدای اینا کنم