2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 49 پست

این که خیلی واضح هست از صحبتها و حرفهاش مشخص هست منظورش چیه 

اون به شما علاقمند هست باید متوجه بشید که قصد ازدواج داره یا دوستی

البته حدس میزنم با توجه به اختلاف سنی شما قصد ازدواج نداشته باشه

اگه شما دوس نداری بین شما اتفاقی بیوفته سر سنگین باش و ازش فاصله بگیر و تماسهات رو کوتاه و کم کن 

و استوری میزاری تنظیم کن برنامتو  اون نبینه 

به خدا هر کس دیگه جای من بود تو فکرش بود  بذار راستشو بگم اولش خیلی ازش خوشم می اومد قد بلند خ ...

خب پس کشش نده

اون ادم پخته ای اگه دل ببنده تا ابد نمیتونه از فکرت خارج بشه

به نظرم اگه میتونی کلا با استاد دیگه بردار یا رابطه رو شل کن

توکل بخدا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این که خیلی واضح هست از صحبتها و حرفهاش مشخص هست منظورش چیه  اون به شما علاقمند هست باید متوجه ...

اره من دوس ندارم به غیر ازدواج با کسی رابطه داشته باشم از رابطه ی دوستی مخصوصا بین ما بدم میاد . پس قصدش ازدواج نیست ب خاطر سنش

خب پس کشش نده اون ادم پخته ای اگه دل ببنده تا ابد نمیتونه از فکرت خارج بشه به نظرم اگه میتونی کلا ...

نمیتونم استادو تغییر بدم 

به نظرت بهش یه فرصت ندم؟

هر کار تو بگی همون کارو میکنم نمیدونم یه جوری احساس ارامش بهم میدی

چطور بهش بگم نمره ی پایان نامم دستشه میدونی واسه گرفتن ازمایشگاه خرید مواد ووو چقد هزینه کردم یدونه ...

شما تا تمام شدن پایان نامه نزار روش باز بشه جوری وانمود کن که خودتو درگیر درس کردی و کمتر وقت برا مجازی داری و سعی کن اون متوجه نشه که تغییر رفتارت بخاطر اون هست فکر کنه نگران پایان نامه و گرفتن مدرکت هستی 

نمیتونم استادو تغییر بدم  به نظرت بهش یه فرصت ندم؟ هر کار تو بگی همون کارو میکنم نمیدونم یه ج ...

راستش من جات بودم بهش یه فرصت میدادم

کیس خوبی

اصلا فکر کن داری واسه چند ماه میری تو سرزمین جادو.هر چی تهش بشه بازم قشنگه.

بزن تو دل حادثه.یه شانس به خودتون بدید

[QUOTE=230027791]اره من دوس ندارم به غیر ازدواج با کسی رابطه داشته باشم از رابطه ی دوستی مخصوصا بین ...

اولین بارم سنمو پرسید بعدش ک گفتم کلا قیافش رفت تو هم یه جوری شد نمیدونم شاید حس منه بعد فرداش گفت به نظرت من خیلی پیر شدم گفتم نه استاد سن فقط یه عدده گفت تو اصلا طرز فکرت به سنت نمیخوره خیلی خوبی فلان

شما تا تمام شدن پایان نامه نزار روش باز بشه جوری وانمود کن که خودتو درگیر درس کردی و کمتر وقت برا مج ...

راس میگید میترسم دردسر بشه برام ب قران هر لحظه نگران درسم ام 

راستش من جات بودم بهش یه فرصت میدادم کیس خوبی اصلا فکر کن داری واسه چند ماه میری تو سرزمین ج ...

واقعاااا؟؟؟میترسم تهش خیلی تلخ باشه دل من دیگه جا واسه شکستن نداره ب قران تو گذشتم خیلی اسیب روحی خوردم

شما اگه قصد اون بنده خدا ازدواج باشه  با این اختلاف سنی میپذیرید؟

بله دروغ چرا اصلا این اقا هم نباشه کلا از پسرای سن پایین بی تجربه خوشم نمیاد 

منظورم به شخص این اقا نیست ولی امار روانشناسی میگه زندگی دخترای جوون با مردای با تجربه ک قبلا یه بار طلاق گرفتن بهتر از دو تا دختر و پسر خامه

راستش من جات بودم بهش یه فرصت میدادم کیس خوبی اصلا فکر کن داری واسه چند ماه میری تو سرزمین ج ...

فک میکنی خودش دلش بخواد با یه دختر که ازش اینقد کوچیک تره ازدواج کنه؟میدونه تک فرزندم 

راس میگید میترسم دردسر بشه برام ب قران هر لحظه نگران درسم ام 

وقتی باهات صحبت میکنه تو مدیریت کن نزار صحبتش به سمت چیزهای غیر درسی کشیده بشه 

اگه قصد ازدواج هم داشته باشه و شما هم موافق هستید بزار از طریق خانواده ها انجام بشه وقتی بهش عادت کنی حتی اگه فردا بیار خواستگاری خانواده راضی نباشن شما پافشاری میکنی که عاقبت خوشی نداره به نظرم ازدواج باید زیر نظر خانواده و طبق اون فرهنگ خانواده انجام بشه تا موقعیت بیشتری داشته باشه