2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 49 پست
چطور بهش بگم نمره ی پایان نامم دستشه میدونی واسه گرفتن ازمایشگاه خرید مواد ووو چقد هزینه کردم یدونه ...

خب پس باید تحمل کنی تا کارات تموم بشه راهی نداری

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقد خوب و عالی راهنماییم کردید خدا خیرتون بده خیلی خیلی ممنونم ازتون ب خدا خیلی نیاز داشتم ب راهنمای ...

زنده باشید 

ممنونم بابت دعای قشنگتون 

هر جونی دوس داره خوشبخت بشه و بهترینها براش رقم بزنه منم دوسم دارم شما و همه جونهای مثل خودم خوشبخت بشن من در حد دانش و اطلاعات خودم هر چی تجربه داشتم خدمتتون عرض کردم اگه کم و زیاد گفتم شما ببخشید انشالله خداوند بهترین قسمت رو نصیبتون کنه که با اون از همه خوشبختر باشی

خداوند پشت و‌پناهتون باشه

زنده باشید  ممنونم بابت دعای قشنگتون  هر جونی دوس داره خوشبخت بشه و بهترینها براش رقم بز ...

عزیزم دوست خوبم که وقار و اصالت و خوبیتو میشه از پیام های قشنگت فهمید قربونت برم از خدا میخوام بهترین ها نصیب دل مهربونت بشه و همیشه دعات میکنم عزیزم 

خیلی ماهی