2777
2789

نوع یک درمان نداره

نوع دو که قند بالا مداوم باعث میشه خطرناک تره و میشه کنترل بشه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پیش دیابت بله خیلی علائم داره، شما چه علائمی دارید؟

من احساس گرسنگی میکنم ولی نمیتونم چیزی بخورم ازمایش دادم دارم میمیرم و زنده میشم از استرس ،پارسال دادم آزمایش قند ناشتا ۸۹ بود 

من احساس گرسنگی میکنم ولی نمیتونم چیزی بخورم ازمایش دادم دارم میمیرم و زنده میشم از استرس ،پارسال دا ...

یعنی چی نمیتونی چیزی بخوری؟ خیلی علائم داره تشنگی داره تکرر ادرار، گزگز دست و پا دیر خوب شدن زخم ها و....

اضافه وزن دارید؟ سابقه دیابت تو فامیل دارید؟

یعنی چی نمیتونی چیزی بخوری؟ خیلی علائم داره تشنگی داره تکرر ادرار، گزگز دست و پا دیر خوب شدن زخم ها ...

نه سابقه نداریم ،اضافه وزنم یه ۲،۳ کیلو 

همش احساس گشنگی دارم ولی تا لب به غذا میزنم سیرم

نه سابقه نداریم ،اضافه وزنم یه ۲،۳ کیلو  همش احساس گشنگی دارم ولی تا لب به غذا میزنم سیرم

تخمک پلی کیستیک نداری؟

ببین هیچی جز آزمایش نمیتونه کمکت کنه 

منم دست و پام گزگز میکرد آزمایش دادم دیدم کم خونی دارم

یه دوره ها خاص اینطوری نمیشی؟

من نزدیک پریودم یه ماه خیلی گشنم یه ماه حالت تهوع دارم یه ماه هرچقدر آب میخورم سیراب نمیشم

الان پدرم دیابت داره مدام گرسنه هستن با این تفاوت ایشون هرچی میخورن باز حس گرسنگی دارن

تخمک پلی کیستیک نداری؟ ببین هیچی جز آزمایش نمیتونه کمکت کنه  منم دست و پام گزگز میکرد آزمایش ...

ازمایش دادم چه ازمایشی شانس ندارم که خواهر رگ پیدا نمیشد دستمو کبود کرد ،بعد خونگیری بی حال شدم زنگ زدم مامانم اومد دنبالم ،ولی کامل بود ازمایشش 

یه دوره ها خاص اینطوری نمیشی؟ من نزدیک پریودم یه ماه خیلی گشنم یه ماه حالت تهوع دارم یه ماه هرچقدر ...

نه این دفعه اینطوری شد ،اخه الان پریود شدم و رفع نشده که بخوام بزارم رو حساب سندروم قبل قائدگی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز